maanantai 13. maaliskuuta 2017

Suunnittelukohde: Lauttasaaressa melkein valmistaKeväinen tervehdys blogin lukijoille!Viime viikolla pääsin katsastamaan viimeistelyjä vaille olevaa suunnittelukohdettani Lauttasaaressa. Blogiteksti projektin aloittelusta löytyy täältä.

Sisustusprojekteissa edetään tietysti aina asiakkaan tahtiin ja joskus valmista tulee nopeastikin, mutta ehkä kuitenkin useammin hankintoja tehdään pikku hiljaa ja suunnittelutyötäkin saatetaan jatkaa sitten aina jonkin ajan päästä uudelleen, kun alustavat suunnitelmat on saatu toteutettua ja halutaan vielä viimeistellä tiloja tai laajentaa projektia useampiin huoneisiin. Lauttasaaressa ollaan nyt lähes valmiita - vielä muutama hankinta ja sitten pääsemme katselemaan laajempia kuvakulmia! Sillä välin, tässä muutama otos tämänhetkisestä tilanteesta.


Ruokailutilaan valittiin Valoa by Auroran Ilo-riippuvalaisin. Asukas pitää päivänvalosta, joten valaisimia on valittu sen mukaisesti. Opaalikupuisten valaisinten kanssa päivänvaloa saa kotiin helpoiten, joten niitä on asunnossa useampia.

Olohuoneeseen hankittiin tummanharmaa sohva, jossa on tyynykokoelman lisäksi harmaa ja vaalean persikkainen talja, jotka toimivat terassikeleillä parvekkeen tuolien lämmikkeinä. 
Yksi asunnon opaalikupuisista valaisimista on Flosin May Day, joka on löytänyt paikkansa olohuoneen ikkunalaudalta.
Asunnon sisustuksessa on käytetty aika reippaastikin värejä ja niitä löytyy myös eteisestä.Lisää kuvamateriaalia ja tarinaa tämän kodin sisustuksesta siis seuraavan kerran todennäköisesti jo ihan pian ja valmiista lopputuloksesta! :)
Mukavaa maaliskuun jatkoa kaikille! :)