sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Suunnittelukohde: wc ja kodinhoitotila Piikkiössä, kuvat ennen ja jälkeen muutoksen!Pääsin tällä viikolla kuvaamaan parin vuoden takaista suunnittelukohdettani. Kiitos jälleen kerran siis ihanille asiakkailleni, että saan esitellä täällä blogissani näitä ennen- ja jälkeen-kuvia!

Tämä melko pieni, vinokattoinen wc ja kodinhoitotila koki täydellisen muodonmuutoksen pinnoiltaan ja myös sen toimivuus parani uudistusten myötä.


Peilikaapin sijaan valittiin suuri peili, joka avartaa tilaa ja myös toimii seinän roiskesuojana altaan takana. Valaistuksesta huolehtii tasaista, tehokasta ja häikäisemätöntä valoa antava loisteputkivalaisin. Tosin valoisana aikana, kuten kuvia ottaessa, tilaan tulee myös ihanasti luonnonvaloa sivuseinän ikkunasta.Kuivausrumpu saatiin mahtumaan pesukoneen päälle vinokaton matalamman osan korkeuden puolesta, jolloin saatiin maksimoitua säilytystilan määrä tason alapuolella. Vetolaatikostot sekä allaskalusteessa että pesutornin vieressä tuovat paljon käytännöllistä säilytystilaa..


Kaikki pinnat ja kiintokalusteiden materiaalit valittiin tarkasti keskenään toimiviksi. Vino katto maalattiin valkoiseksi, mikä antaa pieneen tilaan ilmavuutta ja raikkautta. Lattiaan taas valittiin rouhea ja eläväinen, laadukas laatta. Kaunis allas ja raikkaat valkoiset vetimet viimeistelevät tilan. Ja asiakkaan hankkimat kauniit pastellisävyiset pyyhkeet sopivat molemmat kokonaisuuteen niin nätisti, että en osannut päättää kummat otan kuviin - joten otin molemmat! :)Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, tilan katseenvangitsija, eli sivu- ja takaseinälle laitettu klassikkotapetti Lumikide! Tapetti laitettiin sellaisille seinille, jotka saavat olla suhteellisen rauhassa roiskeilta ja on säilynyt hienossa kunnossa lapsiperheen arjessa.Tämä asunto on blogipostausta kirjoittaessa myynnissä, joten jos etsit persoonallista rivitalokotia Turun seudulta, niin tutustu kohdeilmoitukseen Bo LKV:n sivuilla!
Ihanaa kesänaloitusta kaikille blogin lukijoille! :)
An interior design project of mine from a couple of years ago - before & after. :)
tiistai 3. toukokuuta 2016

Suunnittelukohde Lauttasaaressa, osa 1Heippa kaikille blogin lukijoille!Ihanaa päästä taas kertomaan teille uudesta työprojektistani! Tämän upean Lauttasaaressa sijaitsevan kodin sisustuksen suunnittelua pääsette seuraamaan ihan valmiiseen lopputulokseen asti, eli kuvia tiedossa joka kulmasta. :)

Välillä teen suunnittelukäyntejä myös pääkaupunkiseudulla, yhdistellen niitä muihin menoihini siellä suunnalla. Käynnin jälkeen onkin helppo jatkaa suunnittelua taas kotitoimistossa Turun päässä kun suunnitelmien läpikäynti ja muu yhteydenpito asiakkaaan kanssa toimii niin näppärästi sähköpostitse ja tietysti tarvittaessa puhelimitse. :)

Lauttasaarelaiskodin asukas oli suunnittelukäynnin aikaan juuri muuttanut sisään, joten asunto oli vielä täynnä muuttolaatikoita, mutta pääsimme jo katselemaan vanhoja kalusteita uusissa puitteissa ja fiilistelemään, millaista tunnelmaa uuteen kotiin halutaan. Asunnon pintoihin ja kiintokalusteihin ei tehdä muutoksia, joten suunnittelun kohteena on olemassa olevien kalusteiden sijoittelu, täydentävien kalusteiden hankinta, tekstiilit ja valaistus.

Tällä kertaa lähdimme suunnittelussa liikenteeseen hieman normaalista poiketen. Kävimme nimittäin heti fiilistelyn jälkeen asiakkaan toiveesta aivan naapurissa sijaitsevassa Plume Story -sisustusliikkeessä kurkkaamassa, löytyisikö heidän -40% muuttomyynnistä jotain kiinnostavaa, että saataisiin alennus hyödynnettyä! No, löytyihän sieltä! :) Poimin valikoimista sohvapöydän, sivupöydän, liukuvärjätyn punoskorin sekä taljan olohuoneeseen ja vielä villaviltin makuuhuoneeseen - persikkaista vaaleanpunaista, tummaa turkoosinvihreää ja kyllä, myös hieman mustaa olohuoneeseen sekä syvää indigonsinistä makuuhuoneeseen, joilla päästiin värimaailmassa heti iso harppaus eteenpäin visioitua lopputulosta kohti!


Useimmiten suunnittelua tehdessä tulee mietittyä kokonaisuutta harkitummin ennen ostosten tekoa, mutta olimme selvittäneet tuotteiden palautusmahdollisuuden lahjakorttia vastaan, ja tällä kertaa kaikki kierroksen poiminnat löysivät heti paikkansa kohteesta! Tästä on siis hyvä jatkaa suunnittelua eteenpäin. :)

Ihanaa, kesäistä viikkoa kaikille ja jatkoraporttia seuraa kun sisustus Lauttasaaressa etenee! :)