keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Kevät ja lempijutut sisustuksessa

Kevään trendit ja kevätkodin sisustus on taas ajankohtaista, ainakin jollain tasolla. Valon lisääntyessä on mukava ehkä hieman vaihtaa esille olevia asioita tai keventää, vähentää tavaran määrää ja ainakin siivota, kun jokainen pölyhiukkanen korostuu kauniisti auringossa. :)

Aamuset-lehti teki jokunen viikko sitten jutun ajatuksistani siitä, miten kotia saisi kevätkuntoon. Juttu on luettavissa täältä:


En kertonut jutussa tämän kevään trendeistä, vaan siitä, miten sisustaessa kannattaa luottaa omaan intuitioon ja hakea omannäköistä tyyliä omien lempiasioiden varaan rakentaen. Trendijutuista on toki ihanaa tehdä ne poiminnat jotka itseä ilahduttavat ja tuntuvat oikeilta omaan kotiin!

Omassa kodissani kevät on saapunut taas hyvin vähin elein, lempiesineet ehkä hieman ovat vaihtaneet paikkaa ja toiset pistetty piiloon talvea odottamaan. 
Oma lempiesineistöni koostuu vanhoista tavaroista, jotka ovat joko perittyjä, hankittuja tai lahjaksi saatuja. Joukkoon mahtuu myös designia ja taidetta sekä itse tehtyä. 
Lene Toni Kjeldin Rose-tapetti on kyllä keväinen koko vuoden ja taustoittaa mukavasti Lup-kynttilänjalkaa sekä maljakkoa, joka euron maksanut kirpparilöytö. :)

Hieman keltaista sekä pastellista vihreää ja vaaleanpunaista siis tuntuisi löytyvän minun keväästäni! Ihania kevätpäiviä kaikille blogin lukijoille!