torstai 28. tammikuuta 2016

Kolme vuotta Sisustustoimisto Huonetta + ARVONTA!Sisustustoimisto Huone täyttää helmikuussa kolme vuotta! Näihin vuosiin on mahtunut monenlaisia sisustusprojekteja ja ihania asiakkaita, jotka ovat tehneet omalla yksilöllisyydellään työstäni juuri niin mielenkiintoista kuin kuvittelinkin sen olevan! Kuvamateriaalina kolme kohdetta näiden vuosien ajalta. 

Lähtökohtanani yritystä perustaessa oli tarjota suunnittelua niin, että asiakas saa avun juuri siihen asiaan, mihin haluaa: pieneen tai suureen tarpeeseen, yksityiskohtaisesti tai suunnanomaisesti. Tämä on toteutunut, kun seurasin intuitiotani hinnoitella suunnittelua urakan sijaan tuntiperusteisesti, jolloin asiakas maksaa vain siitä, mitä toivoo tehtävän ja voi myös joustavasti kysellä sovittujen tuntien puitteissa apua mihin tahansa sisustusasiaan. Tästä toimintatavasta olen saanut paljon kiitosta ja ihmiset ovat huomanneet, että sisustussuunnittelupalvelu voi itse asiassa olla hyvinkin edullista. Esimerkkejä toteutuneista kohteista suunnittelutunteineen olen kerännyt kotisivuilleni ja ne löytyvät täältä.

Huippuhetkiä työssä ovat olleet ehdottomasti asiakaspalautteet. Se, kun asiakas sanoo, että tämä on ihan meidän näköistä, mutta ei oltaisi koskaan itse keksitty. Tai että tuli juuri sellainen tunnelma kuin haluttiin. Kun asiakkaat tilaavat vuoden päästä lisää suunnittelua. Tai kun tulee sähköposti, että suunnittelit ystävillemme, jotka suosittelivat sinua. Jopa yhden asiakaspariskunnan avioliiton olen kuulemma pelastanut remonttiajan hankaluuksilta! ;)


Lisäksi sisustussuunnittelussa huippua on edelleen puhtaasti itse suunnittelutyö kaikessa luovuudessaan. Kun neuvontakäynnillä osaa kertoa asiakkaalle, millaisin muutoksin tilasta saataisiin toiveiden mukainen tai kun laajemmassa suunnitelmassa löytää oikeanlaisen kokonaisilmeen ja lähtee rakentamaan sitä yksityiskohdista. Asiakkaiden kodeissa olenkin saanut toteuttaa luovuuttani niin, että oma kotini on saa nykyään "olla vaan". :) Yksi ajatukseni sisustussuunnittelussa onkin, että kun paikat saa kuntoon, ei välttämättä ole tarvetta jatkuvasti ainakaan suurempiin muutoksiin.


Joistakin suunnittelukohteistani olen saanut julkaista kuvamateriaalia ennen ja jälkeen uudistusprojektin. Näitä referenssikuvia löytyy kotisivuiltani sekä myös Facebookin puolelta. Ennen ja jälkeen -kuvat ovat olleet kovasti tykättyjä ja itsellenikin ne ovat hyvä muistutus siitä, mitä kaikkea olen saanut tehdä näiden vuosien aikana. Kaikkia projekteja en näe valmiina muuten kuin sieluni silmin, mutta välillä asiakkaat lähettävät kuvia valmiista tai saattavat kutsua kyläänkin katsomaan lopputulosta. Nämä yhteydenotot ovat tietysti aina aivan ihania!Sisustustoimisto Huone kiittää kaikkia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita sekä muita tukijoita ja ystäviä ensimmäisistä kolmesta vuodestaan! Asiakaspalvelu jatkuu ja Sisustustoimisto Huone pyrkii jatkossakin olemaan asiakkaidensa näköinen suunnittelutoimisto!Kolmen vuoden kunniaksi arvotaan kolme tuntia sisustussuunnittelua! Arvonnassa on jaossa kaksi 1,5 tunnin lahjakorttia, jotka voi käyttää esimerkiksi suunnittelukäyntiin Turun seudulla tai sisustusneuvontaan etäsuunnitteluna netin kautta, koko Suomessa! Osallistu arvontaan tykkäämällä ja jakamalla arvontapostaus Facebookissa. Muista laittaa jako julkiseksi, jotta osallistumisesi näkyy minulle. :)