tiistai 3. toukokuuta 2016

Suunnittelukohde Lauttasaaressa, osa 1Heippa kaikille blogin lukijoille!Ihanaa päästä taas kertomaan teille uudesta työprojektistani! Tämän upean Lauttasaaressa sijaitsevan kodin sisustuksen suunnittelua pääsette seuraamaan ihan valmiiseen lopputulokseen asti, eli kuvia tiedossa joka kulmasta. :)

Välillä teen suunnittelukäyntejä myös pääkaupunkiseudulla, yhdistellen niitä muihin menoihini siellä suunnalla. Käynnin jälkeen onkin helppo jatkaa suunnittelua taas kotitoimistossa Turun päässä kun suunnitelmien läpikäynti ja muu yhteydenpito asiakkaaan kanssa toimii niin näppärästi sähköpostitse ja tietysti tarvittaessa puhelimitse. :)

Lauttasaarelaiskodin asukas oli suunnittelukäynnin aikaan juuri muuttanut sisään, joten asunto oli vielä täynnä muuttolaatikoita, mutta pääsimme jo katselemaan vanhoja kalusteita uusissa puitteissa ja fiilistelemään, millaista tunnelmaa uuteen kotiin halutaan. Asunnon pintoihin ja kiintokalusteihin ei tehdä muutoksia, joten suunnittelun kohteena on olemassa olevien kalusteiden sijoittelu, täydentävien kalusteiden hankinta, tekstiilit ja valaistus.

Tällä kertaa lähdimme suunnittelussa liikenteeseen hieman normaalista poiketen. Kävimme nimittäin heti fiilistelyn jälkeen asiakkaan toiveesta aivan naapurissa sijaitsevassa Plume Story -sisustusliikkeessä kurkkaamassa, löytyisikö heidän -40% muuttomyynnistä jotain kiinnostavaa, että saataisiin alennus hyödynnettyä! No, löytyihän sieltä! :) Poimin valikoimista sohvapöydän, sivupöydän, liukuvärjätyn punoskorin sekä taljan olohuoneeseen ja vielä villaviltin makuuhuoneeseen - persikkaista vaaleanpunaista, tummaa turkoosinvihreää ja kyllä, myös hieman mustaa olohuoneeseen sekä syvää indigonsinistä makuuhuoneeseen, joilla päästiin värimaailmassa heti iso harppaus eteenpäin visioitua lopputulosta kohti!


Useimmiten suunnittelua tehdessä tulee mietittyä kokonaisuutta harkitummin ennen ostosten tekoa, mutta olimme selvittäneet tuotteiden palautusmahdollisuuden lahjakorttia vastaan, ja tällä kertaa kaikki kierroksen poiminnat löysivät heti paikkansa kohteesta! Tästä on siis hyvä jatkaa suunnittelua eteenpäin. :)

Ihanaa, kesäistä viikkoa kaikille ja jatkoraporttia seuraa kun sisustus Lauttasaaressa etenee! :)

4 kommenttia:

 1. Ihana tiiliseinä! Tuollainen vanhoista tiilistä tehty seinä on meidänkin kodin paras sisustusjuttu :)
  Jään innolla odottamaan seuraavaa osaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vaan hieno! Ja vielä tuo punainen väri, joka on jotain rakennusporukan merkintää, on hauska yksityiskohta siinä! Kiva kun jätit kommenttia ja jatkoa siis seuraa. :)

   Poista
 2. Hienoa, kun pääsin liittymään åblogeihin ja sitä kautta löysin myös sinun upean sisustusblogisi. Ja pääsen näin alkumetreillä seuraamaan tämän mielenkiintoisen sisustusprojektin etenemistä Lauttasaaressa.
  Seuraavaa osaa odotellen!
  Terveisin, Tuula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit mukaan tänne, Tuula ja tervetuloa Åblogeihin! :)

   Poista