perjantai 20. maaliskuuta 2015

Rintamamiestalon uudistus, kuvat osa 2 :)Syksyllä sain esitellä täällä blogissakin viime vuoden suunnittelukohteeni kuvia, jotka oli otettu juuri ennen asukkaiden muuttoa sisään. Tällöin eteinen ja alakerta olivat kesken, mutta nyt on valmista, joten sain käydä kuvaamassa hieman lisää. :) On se vaan niin ihanaa ja palkitsevaa päästä näkemään kohteita jälkeenpäin!

Tässä pari kuvaa ennen ja jälkeen, lisää löytyy facebookin puolelta sekä muistakin tämän kohteen tiloista Sisustustoimisto Huoneen kotisivuilta. :)

Eteisessä heti tuulikaapista sisään tullessa on vastassa valokuvatapetti kuvasta, joka on otettu silloin, kun talo oli ihan uusi.Kellarikerroksen saunaosasto muuntui tunnelmalliseksi tumman ja vaalean kontrasteilla.
Ihania maaliskuun kevätpäiviä kaikille!

Another interior design project of mine, pictures before and after. :)

4 kommenttia:

 1. Huomasin, että olin päässyt sun "Kivoja Blogeja" -listalle. Kiitos :) Suuri kunnian osoitus. Huomasithan muuten, että mulla on pieni arvonta menossa mun blogissa tämän vuoden maaliskuun ensimmäisessä bloggauksessa Vege -kirjasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että ilahduit! :) Ja kiitos arvonta-vinkistä, toivottavasti myös muut kiinnostuneet hoksaavat sen täältä. :)

   Poista
 2. Ihana on blogisi todella, tulen taas seuraamaan! ♥ Jos vain haluat niin käy vierailulla blogissani osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
  Kommentit on tervetulleita ja lukijaksi saa alkaa :) Ihanaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentistasi Amanda ja blogivinkistä myös! :) Ja kiitos samoin ihanaa viikkoa :)

   Poista