perjantai 27. helmikuuta 2015

80-luvun talon muodonmuutos

Ihanaa nähdä työnsä jälkiä taas! Tässä blogin puolellekin pari kuvaa 2012-2014 vuosien suunnittelukohteestani, josta pääsin nappaamaan kuvat tässä alkuvuodesta. :)

Tässä kohteessa olen ollut mukana alusta loppuun, ja koska suunnittelu on käsittänyt kaikkea seinien purkamisesta ja kiintokalusteiden sijoittelusta, valaisimiin ja irtokalustehankintoihin, niin aikajana on ollut pidempi kuin monissa suunnitteluprojekteissa. Sisustusta on siis täydennetty haluttuun suuntaan remontin ja muuton jälkeen.

Lisää kuvia muista huoneista löytyy Sisustustoimisto Huoneen facebook-sivuilta ja kotisivuilta, tervetuloa katselemaan ja kommentoimaan sinnekin! :)

Blogikuviin valitsin makuuhuoneen ja pikkuwc:n. Kohteen remontti toteutettiin tiukalla budjetilla ja kalusteiden osalta käytettiin osittain olemassa olevia ja osittain hankittiin uutta.

Makuuhuoneessa kaikki pinnat ja kiintokalusteet uusittiin. Asukkaiden vanhasta kodista laitettiin tänne sänky, peili ja kattovalaisin.


Pikkuwc:n juttu on modernin ja raikkaan tunnelman lisäksi efektilaatta, joka valaistaan peilin takaa. Yleisvaloa antavat lisäksi tarvittaessa katon led-paneelit.

Muiden huoneiden kuvia tosiaan löytyy reippaasti lisää tuolta aiempien linkkien takaa, jos kiinnostuit enemmän. :)


Mukavaa kevättalvea kaikille, täällä lunta satelee ja ajatuksissa laittaa omastakin kodista toivon mukaan lähiaikoina taas tänne blogiin. :)

6 kommenttia:

 1. Onpa kaunista ja isoja muutoksia! Menenpä heti kurkkimaan lisää miltä muissakin huoneissa näyttää. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! :) Muutos oli tosiaan hyvin kokonaisvaltainen tässä kohteessa.

   Ja kiitos samoin, mukavaa viikonloppua! :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Melkoinen muutos tuossa kylppärissä,
  olet löytänyt huippukauniin rosopintaisen seinälaatan, jota
  peilin takaa tuleva valo korostaa ihanasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija ihanasta kommentistasi, lämmitti mieltä. :) Aurinkoista päivää!

   Poista
 3. Hienoja muutoksia! Ja kaunis lattia.. hih ja kaikki muukin! ♥

  VastaaPoista