keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Joululahjavinkki: sisustussuunnittelulahjakortti

Vielä ehtii tilata jouluksi Sisustustoimisto Huoneen lahjakortin! Ja lisäksi sähköisenä versiona lahjakortin saa perille viime tipassakin. :) Kurkkaa lisätiedot täältä.

Joulu se tosiaan lähenee yllättävästi, vaikka vielä ihan arjessa mennäänkin täällä - tänään esimerkiksi ihan Kuninkojan K-Raudassa uudiskohteen pintamateriaalien suunnittelun merkeissä. :) Mutta vanhat lempijoulukoristeet on otettu täälläkin esiin kaapista ja omat suosikkini tänäkin jouluna ovat 70-lukuiset takorautainen adventtikynttelikkö ja italialainen jouluseimi. 
Iloista joulunaikaa kaikille blogin lukijoille! :)


perjantai 5. joulukuuta 2014

Super jouluostosvinkki: Pop Å

Sain BEdesignilta kutsun tulla tutustumaan eilen avattuun Pop Å lifestyle-konseptiin, jossa kauppa yhdistyy kotiin, eli tässä kaupassa näet myynnissä olevat tuotteet kuin ne olisivat jo kotonasi käytössä. Mukana kaupassa oli tuttuja suosikkejani, BEdesignin lisäksi Saana ja Olli, sekä Musta5101. Lisäksi olin erityisen iloinen uudesta tuttavuudesta, joka suunnittelee ja valmistaa ihania ja toimivia valaisimia, eli Valoa by Aurora - näitä uskoisin, että tulee näkymään suunnittelukohteissani!

Tarjolla oli monen hintaisia ja kokoisia tuotteita lahjaksi tai itselle - ja ihana ajatus näin joulun aikaan jos ja kun niitä lahjoja tulee ostettua, että tukee samalla suomalaista designia ja suomalaisia pienyrittäjiä! :) Viime vuoden postaukseni aiheesta löydät täältä, suurin osa vinkeistä edelleen käypiä. :)

Iloisessa bloggaritulvassa nappasin muutaman hämyisen kuvan kaupan tunnelmista ja suosikkijutuistani. Kaikkea kivaa en saanut kuviin, mutta käykäähän itse katsomassa! :)


Työpisteessä upea Deer Shelf ja ajatuksia herättävä juliste (joka päätyy kohta pikkukoossa minunkin kotiini esille ;) ) vievät mukavasti estradin tietokoneruudulta ja Valoa by Auroran led-työvalaisin on sekä kaunis että toimiva. Tykkään!

Kaupan makuuhuoneessa tuo ihana Deer Shelf on myös hauskasti esillä ikkunalla - verhottomuuden ystävälle siinä vaihtoehto, joka hieman tuo näkösuojaakin. Petivaatteina on Saanan ja Ollin ihania uutuustekstiilejä.  Ja myös valaistus on tässä makuuhuoneessa kohdillaan: kattovalaisin tuo tehokkaan, mutta häikäisemättömän yleisvalon, lisäksi lukuvalo ja....'


... sokerina pohjalla vielä tunnelmavalona QBE Light! Aika täydellistä, sanoisin...


Keittiön puolelta löytyi taas lisää ihania valaisinuutuuksia - tästä valaisimesta saatavilla kolme eri versiota - ja sitten löytyi kaikkea kivaa, kaunista ja käytännöllistä pientä ja vähän isompaa itselle tai lahjaksi. :)Erittäin lämpimästi siis suosittelen käymään, monen budjetin lahjoja löytyy tästä elämyksellisestä kaupasta! Aion mennä itsekin vielä ostosmielessä. :)

Visiitilläni keskityin lähinnä sisustustuotteisiin, mutta edellä mainittujen lisäksi löytyi kaupasta edustettuina myös Turun Kahvipaahtimo, Julja, NaNi, Nicolas Vahé, L:a Bruket, Paratiisipaja ja House Doctor. Lisää jouluostosvinkkejä vielä todennäköisesti tulossa, kotimaisia yrittäjiä ja designereita tukien! :)