lauantai 15. marraskuuta 2014

Kotikylvyssä

Marraskuisia tunnelmia. Kuvassa kylppäriin puolivahingossa muotoutunut monimuotoinen kynttiläkokoelma sekä muita tykötarpeita. 
Kynttiläkipon tekstissä sanotaan, että "Ease is to be free from pain, worry and agitation", joten easea ja muutenkin mukavia hetkiä marraskuun pimeyteen kaikille lukijoille! 


torstai 6. marraskuuta 2014

Vaihtelua petaukseen + tarjous peitteistä


Meillä kotona tehtiin tällä viikolla tuotekuvausta, kun Holiin saapui uusia päiväpeitteitä ja makuuhuoneemme toimi siis niille kuvausympäristönä.

Blogiin valitsin teille nähtäväksi omat suosikkini, eli pienemmän koon päiväpeitoista, joka on on pedattu poikittain sängyn jalkopäähän - isojakin kokoja peitoista löytyy, mutta tällainen rento "puolipetaus" on juuri nyt omaan makuuni. :)


Aika kiinnostava lopputulos tulee näiden kirjavien peittojen yhdistelystä voimakaskuvioiseen Cow Parsley -tapettiin! Makuuhuoneen tavallisen lookin voi kurkata tästä aiemmasta blogipostauksestani:


Holi! tarjoaa Sisustustoimisto Huoneen facebook-tykkääjille vuoden loppuun asti -15% alennuksen kaikista intialaisista päiväpeitoistaan, jotka löytyvät täältä:
Alennus ei koske Avocan torkkupeittoja. 


Ihanaa viikonloppua kaikille! :)