lauantai 11. lokakuuta 2014

Tervetuloa sunnuntaina Turun Nixi-Keittiöille!


Hei kaikki Turun seudun sisustajat, remontoijat ja rakentajat! Tervetuloa tapaamaan minua vielä huomenna sunnuntaina Nixi-Keittiöille klo 12-15! :) 

Sisustuspohdintojen lisäksi Nixillä voi osallistua arvontaan, jossa palkintona on 1,5 tunnin lahjakortti Sisustustoimisto Huoneen palveluihin. Tänään oli mukavasti väkeä liikkeellä ja mielenkiintoisia keskusteluja. :) 
Mukavaa lauantai-illan jatkoa kaikille! :)


keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Sisustusneuvontaa uuteen hirsitaloon


Uusia kuvia, työjutuista. :) Kyseessä on sisustusneuvontakohde, eli asiakkaan kanssa pohdittiin talon pintoja sekä verhovalintoja. Tämä toteutettiin etäsuunnitteluna, eli sähköpostitse ja puhelimitse. Suunnittelu tapahtui pääosin keväällä 2013 ja nyt asukkaat ovat jo päässeet nauttimaan uudesta kodistaan.

Hirsitalossa onkin omanlaisensa pohdinnat, kun puupintaa on kuitenkin reippaasti - miten ne yhdistää muihin pintamateriaaleihin, tapettiseiniin, maalataanko puupintoja vai vahataanko... Ja miten tämä kaikki sitten näyttäytyy kokonaisuutena.

Tämän kodin makuuhuoneessa tapettiseinä ei olekaan sängyn päädyssä, vaan oviseinällä, mikä on siitä mukava ratkaisu, että tapetti näkyy sängyssä ollessakin. Silti näkymä on ovesta tullessakin kiinnostava, kun hirsiseinät tuovat luonnetta tilaan.


Olohuoneesta aukeavassa työhuoneessa puolestaan hirsiseinät ovat kauniin ja raikkaan valkoiset. Lämpöä värimaailmaan tulee silti katon ja lattian valkolakatun puun sävyisistä pinnoista ja tummat ikkunanpuitteet tuovat myös ilmettä.Aivan upea ja asiakkaan näköinen lopputulos! Tämä kaunis koti esiintyy muuten huomenna 2.10. Yle Femillä alkavassa Mat och Prat -ohjelmassa, minä aion kurkistaa. :)
This is one of my lovely work projects! :)