keskiviikko 27. elokuuta 2014

Suunnittelukohteeni, rintamamiestalon pintaremonttiAivan ihana viime kevään kohteeni, johon asukkaat ovat nyt päässeet muuttamaan sisään, löytyy nyt ennen-jälkeen -kuvina sekä Sisustustoimisto Huoneen kotisivuilta että facebook-sivuilta! Asiakkaat toivoivat modernia ja valoisaa ilmettä, mutta talossa oli jäljellä myös näiden vastapainoksi upeita, alkuperäisiä rakenteita, jotka säästettiin ja tulevat taas ihan eri tavalla esiin uusien pintojen myötä. 

Tässä muutama kuva ja lisää tosiaan voi katsella noista yllä olevista linkeistä. :) Remontti oli kuvatessa osittain kesken, joten lisää kuvia muun muassa valmiista keittiöstä, eteisen katseenvangitsijasta sekä alakerran saunaosastosta tulossa, kun valmistuu! :)


Suurikokoiseen olohuoneeseen tuli kaksi tapettiseinää ja valkoinen katto. Lautalattia valkolakattiin ja sitä jatkettiin porrasaulaan ja keittiöön, jossa oli ennen muovimatto.

Keittiö oli kuvatessa hieman keskeneräinen vielä, mm. huuva vielä puuttui, mutta kuvista pääsee jo tunnelmaan. Kaikkiin seiniin laitettiin hieno valoisuutta lisäävä tapetti ja kiintokalusteet pidettiin selkeälinjaisina. Välitilassa on lasi. Lautalattia ja vanha puuhella tuovat lämpöä kokonaisuuteen.Aivan ihana kohde oli tämäkin suunnitella, kuten kaikki muutkin kohteeni. :) 
My work: before ("ennen") and after pics. Loving it! :)


maanantai 25. elokuuta 2014

Maailman helpoin before & after sekä väriä elämään

Olen säilytyslaatikkosiivoaja. Se tarkoittaa siis yksinkertaisesti sitä, että talossa on useita säilytyslaatikkoja, joihin yritän sihdata jokaisen omansalaista tavaraa ja saada muutkin talon asukkaat tekemään näin. Homma toimii vaihtelevalla menestyksellä, kuten tässä "ennen"-kuvassa.


Kyllästyin eräänä päivän katselemaan näitä röykkiöitä ja suuntasin taas kerran Holiin, josta on muodostunut hovihankkijani melkein joka tarpeeseen... ja voilà!Nyt on kivasti tilaa latureille ja muille, lisäksi tietysti plussaa energisoivat värit ja kiintoisat kuviot!


Olohuoneen senkillekin tuli tilapäisesti värikästä samalla teemalla, kun keltaiset lasiesineet nostettiin pois pikkukäsien ulottuvilta ja uusi rudraksha-malakoru päätyi poseeraamaan niiden kanssa.Värit kyllä virkistävät tehokkaasti näissä ilmoissa!


Energistä viikkoa kaikille! :)


Ja huom huom, minut löytää nyt myös Instagramista! Instaan tallentuu kuvia sisä- ja ulkokuvia - ylipäätään kaikkea visuaalista kivaa, tervetuloa seuraamaan! :)


Loving the ethnic stuff and bright colours at the moment (it's pouring rain...)

tiistai 12. elokuuta 2014

Sisustussuunnittelijan sadonkorjuu :)No niin, täällä ollaan, back to business, oikein täysipainoisesti, lasten kesäloman jäljiltä. :)

Suunnittelutyössä kestää usein pitkään, ennen kuin pääsee näkemään kättensä jäljet (ja joskus niitä ei näe kuin sielunsa silmin...), mutta tällä viikolla pääsen julkaisemaan kuvia peräti kahdesta suunnittelukohteestani!

Ensimmäinen on etäsuunnitteluna 2013 vuoden alussa porvoolaiseen rivitaloasuntoon tehty raakatilan muutos makuuparveksi ja sen yhteydessä olevan huoneen suunnittelu. Parven rakennus sekä oleskeluhuoneen pintaremontti on nyt valmis ja pääsin nappaamaan niistä muutaman kuvan.Epäsuora valaistus, jota varten rakennettiin valokolo seinän ja katon väliin, onnistui hienosti ja sen lisänä asennettiin kiinteästi lukuvalot sängyn päätyyn. Futon-sänky tekee parven ilmeestä viimeistellyn.

Tässä vielä ennen-kuva makuuparven lähtökohdista, joka siis rakennettiin kaappien yllä olevaan raakatilaan.Loppuviikosta on tulossa kuvia vielä toisesta suunnittelukohteestani, jonka suunnittelu tapahtui keväällä 2014. Kohde on turkulainen rintamiestalo ja muutos on melkoinen, pian näette. :)
One of my work projects. Other before ("ennen") and after pictures yet to come this week! :)