maanantai 31. maaliskuuta 2014

TitityyTunnelma sen kun keväistyy, 50 sentin kirpparivaasikin pääsi pajunoksan kanssa lintujen ja apinoiden seuraksi.Olohuoneeseen on tulossa lähipäivinä jotain uutta kotisovitukseen. Vahvistin on odotellut tuossal lattialla itselleen kunnollista paikkaa jo useamman kuukauden ja nyt mennään vihdoin suuntaa A tai B. A vaatii nikkarointia ja B on sen verran erikoinen, että haluan testata sen livenä ennen kuin päätän. :)Keväistä viikkoa siis kaikille!
Spring is here, there's no denying that..

tiistai 25. maaliskuuta 2014

Makuuhuoneen vanhat ja uudet
Makuuhuonetta blogiin, pitkästä aikaa. :)Omaan makuuni makkari saa olla aika pelkistetty, mutta jotain pientä asetelmanpoikasta saattaa välillä lipaston päälle eksyä.
Nyt siihen ovat vakkareiden (vintage-valaisin ja Tyttö Keuruun Kirkossa -taulu) lisäksi päässeet uudet, ihanat Holi!sta löytämäni korut sekä Ease-tuikkulyhty. Täälläkin siis vihertää hieman. :)


Edellisen kerran kun tätä huonetta olen kuvannut (ehkä vuosi sitten?), oli vielä hakusessa toisen puolen yöpöytä ja valaistusratkaisu. No, nyt siellä on edelleen tuo vanha tarjoiluvaunu, joka menee tuossa paljon paremmin, kun sai kaverin syksyllä huutiksesta löytyneestä vintage-jalkavalaisimesta.


Yhdisteltyinä tarjoiluvaunu ja jalkavalaisin ovat mittasuhteiltaan kivat toisen puolen vanhan lipaston kanssa.


Molemmat vintage-valaisimet ovat minulle erittäin mieluisat ja tykkään niistä myös parina kovasti.Muita kalusteita ei sitten makkarissa olekaan, kuin vanhat tuolit, joiden päälle ylimääräiset tyynyt ja päiväpeitot on kivampi kasata yöksi kuin lattialle. :)


Nyt kun tämä sisustusbloggaus taas kevätvalon myötä maistuu, niin blogivuoroaan odottavat pojan huone, jossa on ihan uusi Zipit-päiväpeitto ja tytön huone, jossa "uudet" valaistusratkaisut - eli uusi tarkoittaa tässä vanhoja valaisimia, jotka ovat olleetkin tytön huoneessa jo jonkin aikaa, mutta joita ei ole tänne blogiin asti jostain syystä saatu kuvattua... :)


Valoa viikkoon!

Bedroom pictures. Lots of vintage stuff that to me makes it interesting, but at the same time trying to keep it simple. :) Have a sunny week!


lauantai 22. maaliskuuta 2014

Keväisiä sävyjä kotiin
Aurinko paistaa ja valoisuus muuttaa taas ainakin meikäläiseen moodia kokonaisvaltaisesti... Viime viikkoina on tehnyt mieli laittaa joitain vihreitä juttuja sisustukseen, muutakin kuin kasveja, sen aiemmin puhutun puuteriroosan lisäksi. 
Vanha vihreä vaasi ja vaalean persikkainen suolalyhty ovat raikas väripari.Vihreää ja puuteriroosa löytyy muuten olohuoneen kulman tapetistakin.

Rentouttavaa viikonloppua! :)


With all this light and sun shine, some green stuff is making its way to my home... At the moment I' especially inspired by the combination of love green and powder rose. Have a relaxing weekend! :)

torstai 20. maaliskuuta 2014

Sisustajan herkullinen Holi!
Mitä ihanuuksia löytyykään juuri nyt turkulaisen Holi!n valikoimista! Tuotteet ovat Intiasta itse maahantuotuja, eettiset ja ekologiset arvot huomioon ottaen.


Jäin leikkimään ajatuksella, mitä kaikkea näillä voisi tehdä minimalistisissa, skandinaavisissa kodeissa...


Rakastuin Holi!n kaappeihin, ovat kuin karkkeja... Samoin moneen ympäristöön sopivat Industrial-tyyppiset valaisimet herkkuväreissä kolahtavat!
Meille trendikkään kuparin ystäville löytyy myös houkutuksia ja miten hyvät feng shuit onkaan näissä vanhoja kupariastioita hyödyntäen valmistetuissa kuparilautasissa, kupeissa ja tuikkulyhdyissä.Myös intianpuuvillaiset, pehmoiset päiväpeitteet jäivät kutkuttamaan...

Ja Bollywood-laatikot ovat superhauskoja! 


Tässä oli vain sisustajan poiminnat, Holi!sta löytyy myös vaatteita, ihana nahkalaukkuvalikoima ja erittäin kaunis ja uniikki koruvalikoima. Käykäähän katsastamassa, joko livenä Koulukadulla tai netissä, www.holiholi.fi :)


Mukavaa torstai-päivää! :)


Introducing Holi! in Turku. Visit www.holiholi.fi for more information. :)

maanantai 17. maaliskuuta 2014

Kodinhoitohuoneen pienet piristykset
Viime viikolla kävin  H&M Homessa pitkästä aikaa jotain itselle hankkimassa, kuten jo aiemmin mainitsinkin. Osa hankinnoista odottelee terassikelejä, mutta osa löysi tiensä kodinhoitohuoneeseen.


Ritiläkoreja ostin pari kappaletta ja kuparin sävyinen päätyi nyt tänne sekalaiseen käyttöön. Käsisaippuapullon tekstissä on sama kuparin kiilto.Tykkään meidän kodarista ylipäätään, sekä ulkonäöllisesti, että käytännössä. Pyykkihommat sujuvat kätevästi, kun tasoa on paljon (no, tarkoittaa myös, että tasolla ei ole aina ihan näin tyhjää...), puhumattakaan siitä, miten loistava tuo kuivauskaappi on. Materiaalit miellyttävät kovasti edelleen - lasimosaiikin, valkoisen kaapiston, valkolakatun puun ja betonin sävyisen lattialaatan yhdistelmä -  ja ulko-oven ikkunasta on ihanaa, kun näkyy metsään. Ikkunan suunta on kuitenkin koilliseen, joten "kasvina" tasolla on Ikean "Fejka". :)

Puhdistushommat täällä muuten sujuvat Porin Ässät -rätillä, terkkuja vaan sinne Ässät-faniystäville, joilta tämä saatiin! :)Valoisaa viikkoa kaikille! :)

Last week I went to H&M Home to get something for my own home, for a change. Among some things for the terrace, I found this wire basket in copper that ended up here to cheer up my laundry day, along with the matching soap dispenser (text in copper shade) and the rest of the stuff I already had. ;) Have a sunny week, everyone! :)lauantai 15. maaliskuuta 2014

No nyt ollaan asian ytimessä!

Eli valaistusjuttuja. Viime aikoina on tuntunut, että on tullut paljon kauniita valaisimia markkinoille, joissa on yksi näistä kahdesta rajoitteesta. Joko häikäisevät tai sitten suuntaavat valonsa vain alaspäin. Tänään avasin Dekon 3/2014 ja löysin sieltä Harri Koskisen uutuusvalaisinsarjan nimeltä Korona, jossa ei ole edellä mainittuja ongelmia ja ulkonäkökin on enemmän kuin kohdillaan!! Ja vielä bonuksena useiden värivaihtoehtojen lisäksi Koronaa saa myös pöytä- ja seinävalaisimena!
Fiiliskuvassa vaihteeksi vähän muutakin metallisävyä kuin muodikasta kuparia (josta kyllä itse tykkään) ja alakuvassa koko värikirjo.
... taisin juuri keksiä, mihin meillä tämän voisi sijoittaa... ;)Tällä viikolla käväisin muuten nettikaupan valikoimien ja blogien innoittamana pitkästä aikaa H&M Homessa ostamassa kassillisen kaikkea pientä edullista ja tarpeellista kivaa. Oli niin keväinen fiilis, että löysin sieltä terassille juttuja, vaikka nythän siis on kylläkin ihan valkoista tuolla ulkona... Tykkään! :)Ihanaa, lumista viikonloppua, siis! :)


Kuvat valmistajalta, www.valoarte.se.

Introducing Korona light by Harri Koskinen for Valoarte. Have been waiting for a while for something like this to come to the market!

torstai 6. maaliskuuta 2014

Yks uus tyyny


Puuteriroosaa tuli postin mukana pari viikkoa sitten, kuten aiemmassa postauksessa toivoin, Muuton tyynyn muodossa. :) Löytyi 50% alennuksesta, normaalihinta tälle tyynylle olisi ollut turhan huikea...
Muuten olkkarissa on karsittu talvitavaraa pois ja mieli tekee jo vihreää. Pari uutta kasvia tekisi terää!
Mukavaa viikonloppua! :)

Finally some powder rose in our living room. :) Have a nice weekend!