torstai 30. tammikuuta 2014

Puuteriroosaa halajaisin...
Kyllä vaan, nyt se on iskenyt. Puuteriroosan, ihan sellaisen melkein jo puuteribeigen, himo. Tämä on selkeä työtapaturma, sillä tekstiilisuunnitelmia asiakkaille tehdessä on näin päässyt käymään.

No en ole vielä mitään hankkinut, kun näitä tyynyjä olkkarissa on jo ennestäänkin liikaa, mutta sisustussuunnittelutyön riskit kurkkivat joka nurkan takana, nimittäin pintamateriaaleja pariin kohteeseen etsiskellessäni törmäsin Teatterissa tähän varjostimeen.
Kyseessä jälleen kerran Florence Broadhurstin kuosi ja vitsit kun en millään keksi tuolle meiltä järkevää paikkaa!! Meillähän on jo ennestään hieman tuota suurempi varjostin, myös Broadhurst-tapetilla, johon en ole kyllästynyt, mutta se hankittiin aikoinaan vanhaan kotiin, jossa sille oli huomattavasti parempi paikka kuin nyt tässä olkkarissa. Mutta tuossa se nyt hengailee sohvan nurkassa ja tuo itse asiassa aika kivan valon portaikkoon päällä ollessaan, siis epäsuorasti, askelmien välistä.
Sen sijaan nykyisen valaisimen kromijalkaan olen melkoisen kyllästynyt ja sen voisin pistää mielelläni vaihtoon. We'll see..


Mutta juu, puuteriroosaa. Olis kiva!

I'm having a thing for the powdery rose shade at the moment. Seeing this beautiful Florence Broadhurst wallpaper lamp shade at Sisustusliike Teatteri did not help. 
tiistai 21. tammikuuta 2014

Tammikuista menoa

Ihana kirkas talvi-ilma ja taas tutussa kuvakulmassa, olohuoneen senkin päällä olevat asetelmat muutettu tammifiiliksen mukaisiksi, karsien ja raikastaen. Hieman vielä on joulun jäljiltä sellaista talvista tavaraa, mitä yleensä jouluksi otan esiin, vaikka itse koristeet siivottiinkin jo ennen loppiaista.


Tämä oranssi lasipullo on minulle selkeästi keskitalven juttuja, koska se oli esillä viimeksi juuri vuosi sitten. Oranssi ei yleisesti ottaen ole "minun" värini, mutta jostain syystä näin lumen keskellä se toimii.


Ikeasta vahingossa suojaruukuksi päätynyt kori jäi siihen, tykkään siitä kovasti ja jos näitä vielä on saatavilla, niin voi olla, että keksin lisää käyttötarkoituksia.Aurinkoisia talvipäiviä kaikille!
Winter has finally arrived, snow and all...