tiistai 12. elokuuta 2014

Sisustussuunnittelijan sadonkorjuu :)No niin, täällä ollaan, back to business, oikein täysipainoisesti, lasten kesäloman jäljiltä. :)

Suunnittelutyössä kestää usein pitkään, ennen kuin pääsee näkemään kättensä jäljet (ja joskus niitä ei näe kuin sielunsa silmin...), mutta tällä viikolla pääsen julkaisemaan kuvia peräti kahdesta suunnittelukohteestani!

Ensimmäinen on etäsuunnitteluna 2013 vuoden alussa porvoolaiseen rivitaloasuntoon tehty raakatilan muutos makuuparveksi ja sen yhteydessä olevan huoneen suunnittelu. Parven rakennus sekä oleskeluhuoneen pintaremontti on nyt valmis ja pääsin nappaamaan niistä muutaman kuvan.Epäsuora valaistus, jota varten rakennettiin valokolo seinän ja katon väliin, onnistui hienosti ja sen lisänä asennettiin kiinteästi lukuvalot sängyn päätyyn. Futon-sänky tekee parven ilmeestä viimeistellyn.

Tässä vielä ennen-kuva makuuparven lähtökohdista, joka siis rakennettiin kaappien yllä olevaan raakatilaan.Loppuviikosta on tulossa kuvia vielä toisesta suunnittelukohteestani, jonka suunnittelu tapahtui keväällä 2014. Kohde on turkulainen rintamiestalo ja muutos on melkoinen, pian näette. :)
One of my work projects. Other before ("ennen") and after pictures yet to come this week! :)

2 kommenttia:

  1. Todella onnistunut parvikokonaisuus! Epäsuora valo on loistava ja kokonaisuus yksinkertaisen tyylikäs. Voisin kellahtaa vaikka heti päiväunille :)

    VastaaPoista