maanantai 25. elokuuta 2014

Maailman helpoin before & after sekä väriä elämään

Olen säilytyslaatikkosiivoaja. Se tarkoittaa siis yksinkertaisesti sitä, että talossa on useita säilytyslaatikkoja, joihin yritän sihdata jokaisen omansalaista tavaraa ja saada muutkin talon asukkaat tekemään näin. Homma toimii vaihtelevalla menestyksellä, kuten tässä "ennen"-kuvassa.


Kyllästyin eräänä päivän katselemaan näitä röykkiöitä ja suuntasin taas kerran Holiin, josta on muodostunut hovihankkijani melkein joka tarpeeseen... ja voilà!Nyt on kivasti tilaa latureille ja muille, lisäksi tietysti plussaa energisoivat värit ja kiintoisat kuviot!


Olohuoneen senkillekin tuli tilapäisesti värikästä samalla teemalla, kun keltaiset lasiesineet nostettiin pois pikkukäsien ulottuvilta ja uusi rudraksha-malakoru päätyi poseeraamaan niiden kanssa.Värit kyllä virkistävät tehokkaasti näissä ilmoissa!


Energistä viikkoa kaikille! :)


Ja huom huom, minut löytää nyt myös Instagramista! Instaan tallentuu kuvia sisä- ja ulkokuvia - ylipäätään kaikkea visuaalista kivaa, tervetuloa seuraamaan! :)


Loving the ethnic stuff and bright colours at the moment (it's pouring rain...)

4 kommenttia:

 1. Voi mitä väriterapiaa! Ja kiitos vain - erehdyin käväisemään tuolla holissa ja nyt on pakko illalla käydä tutkimassa lisää;)
  Insta löydetty;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii... Mene ihmeessä paikan päälle, jos et vielä ole ollut! Livenä liikkeessä saa vielä paremmin tuntumaa kuin nettikaupassa :) Ja tervetuloa Instaa seuraaman :)

   Poista
 2. Apua, en uskalla näiden kommenttien jälkeen käydä Holissa kurkkimassa :) Ihana koru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kyllä se on Kati vaan MUST mennä katsomaan ja kokemaan :D

   Poista