sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Asiaa

En ole sisustustekstien fani, mutta Terraviivasta tarttui tällainen mukaan... Saa nähdä mihin se sijoittuu, mutta nyt jätin sen olohuoneen senkin päälle nojailemaan.

Kesäterveiset siis kaikille blogin lukijoille, kesän aikana blogi jatkaa vanhaa linjaansa, eli päivittymistä satunnaiseen tahtiin, fiilispohjalta. :)


Ihanaa, kesäistä sunnuntaipäivää! :)

I'm not a fan of decorative texts, but this one I just had to have. I got it at Terraviiva in Turku and it says "remember EVERYTHING IS POSSIBLE". 

During the summer my blog will keep on with random updates as I blog when I get the inspiration to do it. :) Have a nice, sunny Sunday! 

4 kommenttia:

 1. Nuo terraviivan laatat on aivan ihania! Sun laatan sanoma on just hyvä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin on! Ja heidän liiketila on Turussa aivan ihana myös, kannattaa käydä, jos satut tänne suunnille. Lauantaina siellä sai vielä tehdä itse savijuttuja ja meidän ekaluokkalainen oli ihan superinnoissaan. :)

   Ja laatan sanoma kolahti just nyt niin kovaa, että ei voinut jättää sitä kauppaan. :)

   Poista
 2. Kiva blogi sulla, löysin vasta hiljattain. :) Blogissani on haaste sinulle: http://uskotaipois.blogspot.fi/2014/05/11-totuutta-minusta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Veera kun jätit viestiä ja tulen ilman muuta vastavierailulle katsastamaan sinun blogisi ja tietysti kurkkaamaan haasteen! :)

   Poista