tiistai 15. huhtikuuta 2014

BlockEhdinkin jo kertoa, että meille on tulossa olohuoneeseen jotain kotisovitukseen. No, se jokin oli Normann Copenhagenin Block tarjoiluvaunu, jota kokeiltiin tv:n viereen nurkkaan vahvistinta varten. Vahvari-raasu on maannut lattialla, koska ei mahdu miehen tekemään lava-tv-tasoon. Joku voi ajatella, että olisiko kannattanut a) hankkia vahvari joka mahtuu tuonne tv-tasoon tai b) hankkia uusi tv-taso, mutta ei me... ;)
Haluttiin siis juuri tämä vahvari ja Uploud Audion kaiuttimet sekä haluttiin säilyttää miehen tekemä tv-taso. Lisäksi tuo tapetin harmaataustainen osio hieman tympäisi minua tuolla nurkassa ja nyt oikeastaan tykkään siitäkin enemmän, kun tuo tarjoiluvaunu on siinä joukossa.Block siis juolahti mieleeni, sitten haettiin se kotisovitukseen Vepsäläiseltä ja siihen se jäi.  (Tai oikeastaan sovituksessa oli tummanharmaa yksilö, mutta tämä vaaleanharmaa odotteli pakkauksessa, koska tämä sävy oli minusta tuohon kivoin.) 

Sellainen ratkaisu siis tällä kertaa. :)Ihanaa viikkoa teille kaikille!

Block table by Normann Copenhagen has entered our living room. ;) Have a great week!

8 kommenttia:

 1. Toi on kiva vaunu ja sopii tuolien tyyliin kauniisti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo munkin mielestä kiva vaunu ja siro myös mitoiltaan, niin passasi tuohon kulmaan. Kiitos! :)

   Poista
 2. Näyttääpä kivalta! Sopii hyvin tehtäväänsä ;)

  VastaaPoista
 3. Oi ihana Block! olen miettinyt tuota meillekin ministereotasoksi :)
  Kaunis tuo harmaa ja sopii teille hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosiaan oikein kaunis harmaan sävy tuossa Blockissa! :) Se oli tuon meiän vahvistimen kanssa vähän rajoittavaa, kun iPod-telakka aukeaa tuosta päältä ja käytän sitä siis välillä puhelimella, niin siinä pitää olla aika reippaasti tilaa tuon laitteen yläpuolella. Mutta tuossa se nyt nököttää suhteellisen luontevasti ;)

   Poista
 4. On kuin tehty tuohon nurkkaan. Kivalle näyttää muutenkin, mutta tuo viimeinen valokuva on aivan täydellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tulipa hyvä mieli tästä kommentista! :) Omiin juttuihin on välillä vähän sokea, niin on kiva saada positiivista palautetta. :)

   Poista