torstai 6. maaliskuuta 2014

Yks uus tyyny


Puuteriroosaa tuli postin mukana pari viikkoa sitten, kuten aiemmassa postauksessa toivoin, Muuton tyynyn muodossa. :) Löytyi 50% alennuksesta, normaalihinta tälle tyynylle olisi ollut turhan huikea...
Muuten olkkarissa on karsittu talvitavaraa pois ja mieli tekee jo vihreää. Pari uutta kasvia tekisi terää!
Mukavaa viikonloppua! :)

Finally some powder rose in our living room. :) Have a nice weekend!12 kommenttia:

 1. Kiva värinen uusi tyyny teillä :)
  Mukavaa loppu viikkoa

  terkuin. Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sanna, tykkään myös, ja kiva kun jätit kommenttia. :) Samoin viikonloppuja!

   Poista
 2. Minä juuri pohdin rosterin ja messingin yhdistelmää meille tulevaan kotiin ja ainakin teillä se näyttää todella kauniilta. Roosa uppoaa minuun myös näin kevään koittaessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kun kommentoit, Saija! :) Tykkään sekoittelusta, juu. :) Kaikki "kiinteä" metalli meillä on rst (tai kromi), mutta tuon messinkisen kattokruunun innoittamana hankin verhotangotkin messinkiä ja tuovat mielestäni kyllä ilmettä ja lämpöä, verrattuna siihen, että kaikki olisi ollut samaa. Ja roosa on niin kiva, että tykkään enemmän tästä sohvastakin, jota harkitaan vaihtoon lähtemään... :)

   Poista
 3. No todella hyvä löytö tuo tyyny moisella alennuksella. Ja ompa kivat yhdistelmä pöytä & tuoli yhdessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitti Joanna kommentista! :) Room21:sta löysin, niitä oli alkuvuodesta tuossa alessa, sitten oli poistunut ja nyt (tai siis oikeastaan jo joku viikko sitten) huomasin oli taas tullut lisää ja sitten se lähti. :) Pöytä ja jakkara on munkin mielestä tosi kivat yhdessä!

   Poista
 4. Teillä on niin seesteisen näköistä siellä! Ei mulla muuta :)

  VastaaPoista
 5. Aina kun Anne kommentoi, niin mietin, että onko kyseessä tuttu Anne vai joku muu Anne :D
  No nyt taas oletan, että tuttu Anne ja sanon, että kiitos ja olis kiva saada sut tänne kyläileen, nyt kun ootte taas "bäk"!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minähän se :) Ja kiitos, tuun mielellään joku päivä näkemään teidän kodin ihan livenä!

   Poista
  2. No hyvä, että meni taas intuitiot oikeeseen. ;) Pitää sopia joku kerta, mulla on ollut vähän mielessä järkätä yks juttu...

   Poista
 6. Hei moi, pitkästä aikaa kommentoimassa. Mutta Liisa, ihan mielettömät kuvat! Tuo valaisin loistaa ja seinien väri on huikea. Miten mä vasta nyt huomaan että ne on harmaat?! Ihana koti ja olohuone. Uusi tyynykin on oikein edukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No moi Hanna, ihanaa kun kävit, ja tää on vähän tällaista "pitkästä aikaa" touhua ollut tämä munkin bloggailu viime aikoina. :) Ja KIITOS kauniista sanoista! Seinät on tosiaankin harmaat tässä tilassa (olkkari-keittiö), mutta voipi olla että tuo tapettikulmaus on enemmän blogissa vilahdellut, kun sohvan kanssa on vähän niin ja näin - eli en niin kauheasti siitä tykkää... Uusi tyyny kieltämättä paransi tilannetta osittain! :)

   Poista