lauantai 15. maaliskuuta 2014

No nyt ollaan asian ytimessä!

Eli valaistusjuttuja. Viime aikoina on tuntunut, että on tullut paljon kauniita valaisimia markkinoille, joissa on yksi näistä kahdesta rajoitteesta. Joko häikäisevät tai sitten suuntaavat valonsa vain alaspäin. Tänään avasin Dekon 3/2014 ja löysin sieltä Harri Koskisen uutuusvalaisinsarjan nimeltä Korona, jossa ei ole edellä mainittuja ongelmia ja ulkonäkökin on enemmän kuin kohdillaan!! Ja vielä bonuksena useiden värivaihtoehtojen lisäksi Koronaa saa myös pöytä- ja seinävalaisimena!
Fiiliskuvassa vaihteeksi vähän muutakin metallisävyä kuin muodikasta kuparia (josta kyllä itse tykkään) ja alakuvassa koko värikirjo.
... taisin juuri keksiä, mihin meillä tämän voisi sijoittaa... ;)Tällä viikolla käväisin muuten nettikaupan valikoimien ja blogien innoittamana pitkästä aikaa H&M Homessa ostamassa kassillisen kaikkea pientä edullista ja tarpeellista kivaa. Oli niin keväinen fiilis, että löysin sieltä terassille juttuja, vaikka nythän siis on kylläkin ihan valkoista tuolla ulkona... Tykkään! :)Ihanaa, lumista viikonloppua, siis! :)


Kuvat valmistajalta, www.valoarte.se.

Introducing Korona light by Harri Koskinen for Valoarte. Have been waiting for a while for something like this to come to the market!

2 kommenttia: