tiistai 25. maaliskuuta 2014

Makuuhuoneen vanhat ja uudet
Makuuhuonetta blogiin, pitkästä aikaa. :)Omaan makuuni makkari saa olla aika pelkistetty, mutta jotain pientä asetelmanpoikasta saattaa välillä lipaston päälle eksyä.
Nyt siihen ovat vakkareiden (vintage-valaisin ja Tyttö Keuruun Kirkossa -taulu) lisäksi päässeet uudet, ihanat Holi!sta löytämäni korut sekä Ease-tuikkulyhty. Täälläkin siis vihertää hieman. :)


Edellisen kerran kun tätä huonetta olen kuvannut (ehkä vuosi sitten?), oli vielä hakusessa toisen puolen yöpöytä ja valaistusratkaisu. No, nyt siellä on edelleen tuo vanha tarjoiluvaunu, joka menee tuossa paljon paremmin, kun sai kaverin syksyllä huutiksesta löytyneestä vintage-jalkavalaisimesta.


Yhdisteltyinä tarjoiluvaunu ja jalkavalaisin ovat mittasuhteiltaan kivat toisen puolen vanhan lipaston kanssa.


Molemmat vintage-valaisimet ovat minulle erittäin mieluisat ja tykkään niistä myös parina kovasti.Muita kalusteita ei sitten makkarissa olekaan, kuin vanhat tuolit, joiden päälle ylimääräiset tyynyt ja päiväpeitot on kivampi kasata yöksi kuin lattialle. :)


Nyt kun tämä sisustusbloggaus taas kevätvalon myötä maistuu, niin blogivuoroaan odottavat pojan huone, jossa on ihan uusi Zipit-päiväpeitto ja tytön huone, jossa "uudet" valaistusratkaisut - eli uusi tarkoittaa tässä vanhoja valaisimia, jotka ovat olleetkin tytön huoneessa jo jonkin aikaa, mutta joita ei ole tänne blogiin asti jostain syystä saatu kuvattua... :)


Valoa viikkoon!

Bedroom pictures. Lots of vintage stuff that to me makes it interesting, but at the same time trying to keep it simple. :) Have a sunny week!


6 kommenttia:

 1. Ensimmäistä kertaa kommentoin (usein blogissasi lukemasssa olen viime aikoina käynyt): Aivan ihana makuuhuone! Ruskean sävyt puupinnoissa ja tekstiileissä ovat erittäin onnistuneet ja molemmat vintagevalaisimet tukevat tuota yhdistelmää. Jokainen esine on itsessäänkin viehttävä ja mielenkiintoinen, kokonaisuutena vielä kiinnostavampi. Tapetista pidän PALJON, erityisesti tuo sävy on kiva makuuhuoneeseen, kun se on vähän pehmeämpi kuin se ihan mustavalkoinen (joka on kiva myös).

  Olen nipo värien sävyissä ja niiden yhdistelyssä sekä esineiden mittasuhteissa suhteessa tilaan ja toisiinsa ja mielestäni makuuhuoneenne on todellakin onnistunut molemmissa asioissa. Tästä sain kyllä kivoja vinkkejä. :)

  Terkuin Paula Turusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Paula ja tosi mukava kuulla, että olet käynyt täällä lueskelemassa ja kommentit aina ilahduttavat kovasti myös. :)

   Itseänikin miellyttää makuuhuone nyt kovasti ja tietysti kiva kuulla, että oma sisustusmaku kolahtaa myös muille. :) Ja vielä hienompaa, jos tuli vinkkiä omaa kotiakin varten!

   Kiitos paljon kommentistasi, se ilahdutti minua paljon!

   Poista
 2. Lisäys: ja vihreän sävyn lisääminen ruskean yhteyteen miellyttää kovasti myös. Vihreä on mainio väri tuoda uutta ilmettä pienessä tai isommassa määrin ja itse en ainakaan kyllästy siihen niin nopeasti kuin vaikkapa pinkkiin tai keltaiseen.

  Sama Paula Turusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreästä värinä mietin, että voisiko tuo sen "helppous" johtua siitä, että sitä on luonnossakin suuressa määrin? Eri tavalla kuin noita muita mainitsemiasi? Vihreä on tosiaan hauska, ja kun sävyjä on mintusta havuun ja vaikka viime vuoden Pantonen trendiväriin smaragdiin, niin sieltähän löytyy vaikka mitä. :) Minttu on pitkäaikainen lempparini ja sitä meillä löytyy esimerkiksi suuresta tapettitaulusta, joka aikanaan ostettiin vanhan kodin olkkarin ruokapöydän taakse ja nyt on yläkerran vieras-olo-huoneessa, enkä ole yhtään kyllästynyt siihen, päin vastoin harmittaa, ettei se mahdu mihinkään näkyvämmälle paikalle! :)

   Poista
 3. Oi vitsi miten ihana tapetti!! Pakko varmaan kohta alkaa tekemään makkarin remppaa, kun tälläsiä näkee :) Ja ihania juttuja koko koti pullollaan, taidampa jäädä lukijaksi kurkkimaan mitä kaikkea täällä tapahtuukaan! (sikäli mikäli bloggeri sallii...jostain syystä näyttää jumittavan..)

  Hyvää alkanutta kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi ja toivottavasti bloggerkin nyt olisi suopea asialle. :) Ja kiitos ihanista sanoista, nyt tuntuu bloggaus taas inspiroivan kevään myötä, joten uskoisin, että tännekin asti saadaan raportoitua kotijuttuja :)

   Ja kiitos samoin, ihanaa kevättä sinulle!

   Poista