keskiviikko 19. helmikuuta 2014

"Ei-vielä-pääsiäinen-mutta-kuitenkin"
Joulutähti lähti ruokailutilan ikkunasta... Tilalle lasten tuomat pajunoksat, jotka he koristelivat pirtsakasti pinkillä, vihreällä ja valkoisella.


Koristelu hoitui lähinnä Ikean paperiosaston tuottein, joita juuri sieltä hamstrasivat askarteluihinsa...


No, oikeasti jos valita saisin, niin nautiskelisin mielelläni kyllä tässä vielä pari kuukautta ihan lumisesta talvesta, mutta mennään nyt tällä keväisellä sitten!Ja tänään pitäisi saapua postiin sitä baby beige roosaa, jota aiemmassa postauksessa kaipailin kotiin... Kyllä vaan... Nettitilauksena tulee, joten toivon, että on yhtä hyvä kuin muistan (livenä olen joskus nähnyt).

I know it't not Easter yet, but my kids made decorated these branches and frankly, with no snow, it feels like spring... Would prefer the snow though! 

4 kommenttia:

 1. Wautsi mikä blogi löytyikään,teillä näyttää todella ihanalta! Seilailin jonkun verran postauksia taaksepäin,vitsi mitä ihanuuksia oletkaan kirppareilta löytänyt :) ps.muistatko mikä tuon maalin nimi on mitä on tuossa ruokailutilassa?
  Ellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Ellen, ihanasta kommentistasi! :) Kyllä kirppareilta ja huutokaupoista löytyy tosiaan vaikka mitä! Kun vaan olisi tilaa, mihin kaiken sijoittaa. :)

   Ruokailutilan maali on Tikkurilan Pro Grey 1917. :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia. Kyllä se on taas niin mahtavaa lähteä kohti kevättä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Juu kevättä tosiaan, ihan hassulta tuntuu, kun talvi oli mitä oli! En oikein osaa asennoitua kevääseen kuin vasta huhtikuun lopussa. (Silloin tähtäimessa vakaasti jo kesä ;) )

   Poista