tiistai 21. tammikuuta 2014

Tammikuista menoa

Ihana kirkas talvi-ilma ja taas tutussa kuvakulmassa, olohuoneen senkin päällä olevat asetelmat muutettu tammifiiliksen mukaisiksi, karsien ja raikastaen. Hieman vielä on joulun jäljiltä sellaista talvista tavaraa, mitä yleensä jouluksi otan esiin, vaikka itse koristeet siivottiinkin jo ennen loppiaista.


Tämä oranssi lasipullo on minulle selkeästi keskitalven juttuja, koska se oli esillä viimeksi juuri vuosi sitten. Oranssi ei yleisesti ottaen ole "minun" värini, mutta jostain syystä näin lumen keskellä se toimii.


Ikeasta vahingossa suojaruukuksi päätynyt kori jäi siihen, tykkään siitä kovasti ja jos näitä vielä on saatavilla, niin voi olla, että keksin lisää käyttötarkoituksia.Aurinkoisia talvipäiviä kaikille!
Winter has finally arrived, snow and all...  4 kommenttia:

 1. Kaunis asetelma lipaston päällä, ihania juttuja! Tuossa yhdessä taulussa on aivan älyttömän nätit värisävyt!

  VastaaPoista
 2. Moikka Viivi!

  Kivaa kun kävit lukemassa ja kommentoimassa! :) Olen itse ollut niin paljon nyt blogimaailmasta pois, että toisten blogien lukeminen ja varsinkin kommentointi on jäänyt harmittavan vähäiselle. :/

  Jos meinasit tuota maalausta, niin se on omani vuoden takaa joululomalta, ja syntyi sillä tapaa, että nousin aamulla sängystä ja menin suoraan maalaamaan työhuoneeseen. Joskus inspiraatio iskee! :)

  VastaaPoista
 3. Ihailin myös taulua. Olet saanut hyvät värit siihen. Ja ihanasti auringonvalo valaisee kuvia. Kevättä kohden mennään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Aurinko on juu kiva kuvauskaveri, ihanaa, kun on lumenkin tultua jo paljon valoisampaa!

   Poista