perjantai 29. marraskuuta 2013

Viikonloppua, joulukuuta odotellessa...

Monilla tuntuu olevan pikkujoulumeininkiä tänä viikonloppuna, mutta itse tonttuilen kotona lasten kanssa. :)

Kuvan betonituikut kaivoin taas vaihteeksi kaapista, tykkään niistä vielä noin kymmenen vuoden päästäkin - hankin ne aikoinaan Marjamäen Pajutilalta Kangasalta.
Myös 35-vuotislahjaksi vanhemmiltani saamani orkidea on edelleen hyvässä hapessa, vaikka on ollut minun "ei niin hellässä huomassani" jo useamman viikon... ;)

Jouluakin saa vissiin jo kohta alkaa laittaa kotiin, mutta olen päättänyt odottaa joulukuuhun asti, joten vielä ei näy meillä. Uusia koristeita ei ole tänä jouluna tulossa, vanhoilla ja TOSI vanhoilla (ne ovat minulle niitä parhaita) mennään. Paitsi ikkunaan tähtivalaisimen hankin uutena Ikeasta, sellaisen jotenkin retroisan hopeaisen... Ai niin ja "jouluseinävaate" tarttui myös siinä matkalla, se on hieno. :) Voi tosin olla, että joutuu pöytäliinaksi. Kerron sitten, miten kävi!

Ihanaa viikonloppua, siis!
Have a nice weekend!

tiistai 19. marraskuuta 2013

Jakkara 60 by Mike Meiré - Artekin Turun myymälän loppuunmyynnistä
Viime viikon lopulla tuli Turun Artekin ystäville ikävä sähköposti. Myymälä lopettaa ja loppuunmyynti kestää joulukuun alkupäiville. Kävin itsekin toteamassa tilanteen ja samalla sitten toteuttamassa yhden Artek-haaveistani reilulla aleprosentilla. Ja niin sitten tämä Mike Meirén versio Jakkara 60:sta tuli sieltä meille.

Turun myymälässä käyneet tietävät, miten upea se liiketila on (ja tuotteet tietysti), joten kyllä harmittaa sen lopettaminen. No, sille ei nyt voi mitään, joten keskityn ihastelemaan jakkara, joka nyt on tuon linosohvapöydän kanssa aika herkullinen...


Mukavaa viikkoa kaikille ja valoa harmauteen!

The Artek Shop in Turku is having their final sale, which is really bad news. :/ I went there to have a look and bought this Stool 60 by Mike Meiré I'd had my eye on for some time... And it's perfect with the lino coffee table!! Have a nice week :)

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Sunnuntaita ja Porin Paahtimon kahvia :)


Ystäväni toi tuliaisiksi ihanaa Porin Paahtimon tuorepaahto-kahvia.
Maun lisäksi pakkauksen ulkonäkökin on kohdillaan. Mistähän tätä saisi lisää?


Meillä paistaa aurinko, mutta uutiset kertovat myrskyistä muualla. Tsemppiä kaikille myrskyyn joutuneille! (Meillä oli sähköt katki kovan tuulen tuhojen takia pari viikkoa sitten useamman tunnin ja ei ollut herkkua...)

Enjoying fresh coffee by Porin Paahtimo, brought to me by a friend. Tastes good, comes in a pretty package. :)perjantai 15. marraskuuta 2013

Suunnittelukohteena pienen budjetin myyntistailausta
Pääsin tänään katsomaan kahta valmistunutta suunnittelukohdettani, joista toinen on referenssikohde, joten voin jakaa kuvia teillekin. Hyvin erilaiset projektit keskenään, sillä toisessa uudistettiin katosta lattiaan tiloja hyvin rohkeasti ja persoonallisesti asukkaidensa näköiseksi, kun taas tämän päivän kuvauskohteessa kyseessä oli myyntistailaus, eli tilaan haettiin neutraalia, mutta entistä kutsuvampaa tunnelmaa.

Tässä pari kuvaa ennen ja jälkeen myyntistailauskohteen makuuhuoneesta! Lisää kuvia voi käydä katselemassa joko Sisustustoimisto Huoneen kotisivuilta tai facebook-sivuilta.Yksi onnistuneimmista jutuista tässä kohteessa oli makuuhuoneen taustaseinä, johon on suora näkyvyys olohuoneesta.

Lisää referenssikuvia on tulossa lähiaikoina kolmesta keskenään hyvin erilaisesta kohteesta! Luvassa maalaisromanttista tunnelmaa, modernin ja klassisen liittoa sekä maanläheisiä sävyjä. :)


Ihanaa viikonloppua kaikille!
This is a piece of my work, a low budget renovation for the sale of the apartment. You can see more pics on my home page or on facebook. :)

maanantai 11. marraskuuta 2013

Seitsemän kuvaa kesästä


Sain pisaroita-blogin Hannalta haasteen, jossa piti valita seitsemän kuvaa viime kesältä ja kertoa niistä yhdellä sanalla. Kiitos Hannalle haasteesta, nyt on sopivan aurinkoinen päivä toteuttaa! :)

Tässä sanat:

1. Mökki
2. Vesileikit
3. Kesäruoka
4. Koti
5. Järvi
6. Projektit
7. Sisustus


Oli ihana kesä, kelit kohillaan ja mökkeiltiin paljon. Mökkeilyssä ja kesässä parasta on järvi ja kaikki siiheen liittyvä. Joten aihe ansaitsee useamman kuvan.  :) Kesällä ruokakin maistuu ihan erilaiselle, kun syödään ulkona. Kotona "sisustettiin" terassit, mökillä uudistettiin keittiö, sisustettiin leikkimaja ja mökki sai uuden ulkovärin.

Kesäkuvahaaste on kiertänyt monissa blogeissa, onnistunkohan löytämään sellaiset, jotka eivät ole vielä tätä tehnyt...? Kokeilen seuraavia loistavia blogeja, jotka mielestäni eivät ole haastetta toteuttaneet:

-Omalla Tavalla-
Aniliini
Valoisaa Vaaleaa


Mukavaa alkuviikkoa!I received this summery challenge from pisaroita blog some time ago and decided to go for it on such a sunny day. :) I was supposed to pick seven pictures from last summer and describe them in one word. I am such a summer person...

perjantai 8. marraskuuta 2013

Sisustukselliset kaiuttimet

Ihanaa, nyt on saatu Uploud Audion sisustukselliset kaiuttimet seinään ja päästy nautiskelemaan musiikin kuuntelusta piiitkästä aikaa omassa olkkarissa!

Kaiuttimia kokeiltiin moneenkin paikkaan, mutta lopulta parhaaksi todettiin tuo tv:n taustaseinä. Vanhan senkin päälle asetettuna (istuvat siis nätisti tasolla, ylösalaisin tähän seinäasetteluun nähden) olivat tosi kivan näköiset, mutta paikkana se ei ollut yhtä hyvä äänen kannalta.

Valitsemani "speakerwear" osoittautui aivan betoniruukun sävyiseksi ja olen tosi tyytyväinen tähän valintaan. Kangasmallien kanssa siis ihan valitsin, joten ei mitään suuria yllätyksiä päässyt tulemaan. :)Denon-vahvistin on osoittautunut myös käteväksi peliksi ja musiikin lisäksi kaiuttimista kuuluu myös telkkari. Tilatessa jo tiesimme, että se ei tule mahtumaan lavoista tehtyyn tv-tasoomme, joten se odottelee nyt jotain "ratkaisua" tuossa nurkassa...

Tänään aurinkokin pilkahti, mukavaa viikonloppua kaikille!Interior friendly speakerwear from Uploud Audio in my living room. :) Loving the sound and the look! :)