keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Tiikkituolit "AFTER"


Huutokauppalöytömme ovat nyt kotiutuneet arvoisessaan asussa verhoilusta. Kuvia tuoleista vanhassa asussaan löytyy esimerkiksi täältä ja täältä.

Kotisovituksessa oli lopulta Johanna Gullichsenin ja Florence Broadhurstin kankaita ja lopullinen valinta oli tämä Helios Black-kankaan kääntöpuoli. Nämäkin tuolit verhoiltiin Sisustusliike Teatterissa. Suurkiitokset jälleen kerran Sannalle!

P.S. Sisustuksellinen hifi, jota meille kerroin olevan tulossa Uploud Audiolta, luuraa jo kuvassa, ei ole kylläkään lopullisella paikallaan, joka on pientä viilausta vaille päätetty ja sitten vaan odotetaan kiinnitysinspiraatiota. :) Löydätkö siis kuvasta sisutuksellisen kaiuttimen...?
The uphoalstered chairs are here! Fabric is by Johanna Gullichsen (Helios, black). Thanks to Sanna at Sisustusliike Teatteri! P.S. Can you spot a loudspeaker in the picture? ;)

perjantai 18. lokakuuta 2013

Hyötyjuttuja pojan huoneeseen

Sen lisäksi, että äiti teki Ikeasta tällä viikolla löydön, pojan huoneeseen, niin siellä on myös pojan itsensä huutokaupasta tekemä löytö. (Tytön huutokauppalöydöt näkyvät täällä.) Eli kuvan kirjoituskone!Sillä on kirjoiteltu jutut jos toisetkin. :) Mutta siis sieltä Ikeasta löytyi kori. Ja juuri kun olin päässyt sanomassa, että Ikean korivalikoimat eivät ole mielestäni kovin hääppöiset. Tämä oli siis uutuus ja vetää sisäänsä aika paljon sälää! :)Niin paljon, ettei ole edes VIELÄ täynnä...Asiattomilta pääsy kielletty -kyltti löytyi ja saatiin vanhemmiltani, säästöpossut ovat toisilta isovanhemmilta ja bumerangi ihan Aussi-tuliainen! :)Loistavaa viikonloppua!


My son's room again. Notice the typewriter he bought at an auction himself (!) and the new Ikea basket I found for him after just having said that there are basicly no nice baskets at Ikea... ;)
keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Takan lämmössä ja uutta odotellessa

Mitä puuttuu kuvasta?No huutokaupasta ostetut teak-nojatuolithan ne ovat lähteneet Sisustusliike Teatteriin verhoiltavaksi. :) Kangasvalintaa pähkäilin jonkun aikaa ja kotisovituksessa oli sekä Johanna Gullichsenin että Florence Broadhurstin kankaita. 

Pian nähdään, millaiset niistä tuli! 

Olohuoneeseen on lisäksi tulossa pian sisustuksellista äänentoistoa, Uploud Audiolta, odotan niin innolla!! Törmäsin tuotteisiin ja Uploud Audion Tuukkaan asuntomessuilla ja pian siis seuraa kotiolotilan hifistelyä - eli ekaa kertaa pappia kyydissä, mutta lopputulos on varmasti sitäkin nautinnollisempi! ;)

Stay tuned... ;)


The fireplace is nice this time of the year. Some new and old, but uphoalstered stuff coming up soon into our living room, stay tuned... ;)


torstai 3. lokakuuta 2013

Uusi kuvakulma -haasteessa saunaa

Sain Puistolan Petralta jokin aika sitten haasteen, jossa piti löytää kodista uusi kuvakulma blogiin. Haaste on alunperin lähtenyt liikkeelle Kotila-blogin Riikalta.

Kiitos Petra haasteesta, ja tässä uutta kulmaa! Meillä nimittäin on vihdoin sauna käytössä. :) Sauna oli pitkään meillä "raksavarastona" (saunomme tosi harvoin kotona, ehkä johtuen siitä, että mökillä saunotaan joka päivä) ja joitain hommia meillä on vieläkin tekemättä, mutta sauna on nyt kuitenkin jo siivottu. Muista kuvia saunan pesuhuoneesta ja siihen liittyvästä kodarista löytyy täältä.


Saunan "sisustus" on hyvin askeettinen, laudeliina löytyy ja that's it. Jopa kiulu puuttuu, kun edelliseen kotiin hankittu laitettiin aikoinaan väliaikaiskotiin muuttaessa pois. Vanha ankka-leluni ehkä vie hieman ankeutta pois...? ;)
Koska saunomme niin vähän, saunaan ei rakennusvaiheessakaan erityisesti satsattu. Hienoa saunassa ovat näkymät. Jos oikein tarkkaan katsoo, niin alhaalla laaksossa puiden lomassa pilkottaa Aurajoki. ;)

Pesuhuoneen puolella ilahduttavat vielä matkamuistot Nykistä, ihanat laventelin ja piparmintun tuoksuiset, apteekkipullon näköiset pesuaineet.
Niin että se kiulu nyt ainakin tarvitsisi hankkia...Mukavaa viikonloppua! :)Here are some pics of our home sauna, which we don't use very often. At the cottage we have a sauna every evening... So we haven't put much money or effort to it. :) My old duck is about all the decoration there is!!