perjantai 27. syyskuuta 2013

Tyttösen huoneessa


Tytön huoneessa siis. Ikää tytöllä viisi vuotta. :)

Sängyssä uusi päiväpeitto, jossa lilahtavaa vanhaa roosaa, sekä harmaata ja keltaista raitaa. Sävyt löytyvät kivasti tapetistakin.Tumma kirjahylly on vanhempieni aarreaitoilta ja kantaa jos jonkinlaista neidin tavaraa.Sängyn yllä on neidin omaa sekä Kanelimaan Hanna-Riikan taidetta.


Kello on edelliskesän kirpparilöytö ja enkeli omasta huoneestani, kun olin pieni.
Kehyksissä "Viileän Venlan" muotokuva, sekä suomalaisia kesäterveiskortteja Busstopista.
Koristenuket tyttö huusi alkukesän huutokaupasta parilla eurolla.


Askon lipasto on myöskin kirpparilöytö viime vuodelta. Tähän on tulossa huutislöytöni, tanskalainen vintage seinävalaisin, kunhan vaan saadaan asennettua.


Nojatuolikin on kirpparilta, Fermin pyykkipussi syö ison kasan pehmoja ja My Deer Lamp on kiva tunnelma- ja yövalo. Fermiähän saa Turusta ja netistä Sisustusputiikista.
Ikean kattokruunu on menossa vaihtoon, valaisee todella heikosti. Päivänvalovalaistusta on tiedossa tähänkin huoneeseen.
Mukavaa viikonloppua kaikille! :)


This is my daughter's room. Most of the furniture is old. The lamp is going to be replaced by a more efficient one and also a danish vintage wall lamp is waiting to be installed. 
Have a great weekend! :)

tiistai 24. syyskuuta 2013

Arvonta suoritettu! :)

Sisustustoimisto Huoneen arvonta yhteistyössä Busstop-kaupan kanssa on suoritettu!

Sisustussuunnittelulahjakortin voitti Anna Peuravaara ja Saana ja Olli patakinnas lähtee Hunajaista-blogin Riikalle.

Onnea voittajille! :)
-------------------------

Tänään saatiin tytönkin huoneesta otettua kuvia, eli blogiin vihdosta viimein niitäkin tulossa, tässä pieni kurkkaus sinne...


sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Uutta pojan huoneessaLasten päiväpeitot olivat sänkyjen kasvaessa jääneet pieniksi ja uusia tarvittiin. Jonkin aikaa pohdin, millaiset hankkisin ja sitten päädyin siihen, että jotkut tarpeeksi pehmoiset ja "vilttikokoiset", kun sängyissä vielä kuitenkin on laitaa ja ovat juniorikokoa, niin on helpompi pedata. House Doctorilta osui silmääni "täydelliset" värit kumpaankin huoneeseen tällaista puuvillavilttiä ja pistin tilaukseen. Tässä pojan huoneen peitto. Minusta se on kivan rento ja "helppo". Pojan huoneesta aiempia kuvia täällä.


Sattumoisin viltin turkoosit ja oranssit raidat matchaavat siis täysin robotyynyn kanssa! Tykkään muutenkin peiton harmahtavan sinisestä pääsävystä ja pirtsakasta turkoosista.


Work Lamp on ainakin toistaiseksi päätynyt pojan huoneeseen. Hän tykkää, kun sitä voi liikutella.Mukavaa tulevaa viikkoa! :)My son's room. Some new textiles to break up the black-grey-white union.

perjantai 20. syyskuuta 2013

Hotellisisustusta New Yorkissa

Habitare jää tänä vuonna harmillisesti väliin, koska en hoksannut matkaa varatessa katsoa sen päivämäärää. Nyt on sen verran pää sekaisin jet lagista, että jätän suosiolla väliin ja ihailen Habitare-jutut lehdistä ja blogeista. :)

Tulimme siis juuri New Yorkin matkalta, josta blogiin muutama kuva hotellin sisustuksesta. :) Valitsin hotellin sillä silmällä, että käteen jäisi sisustusinspiraatiota. Hotellimme oli Soho Grand ja sekä sijainniltaan että tunnelmaltaan loistava!

Hotellissa oli kauttaaltaan hyvin hämyisää - nämä kuvat on otettu keskellä päivää. Valaistusta oli käytetty kiinnostavilla tavoilla, kuten esimerkiksi ylemmän kuvan portaissa.
Yleiset tilat olivat komeammat kuin huoneet itse, kuten varmasti tavallista on.Alemmassa kuvassa näkyy hissin katon hieno valaistusratkaisu.Huoneiden käytävät ja hissiaula noudattelivat samaa tunnelmaa.


Huoneesta itsestään ei "tietenkään" ole kokonaiskuvaa, kun sitä ei tullut heti saapuessa otettua, mutta tässä muutamat yksityiskohdat.
Huoneen sisustus oli suhteellisen yksinkertainen, jonkinlainen viimeistely olisi ollut tarpeen, että oltaisiin päästy yleisten tilojen tasolle tunnelmassa. Kalusteet kuitenkin kaikki matchasivat, eli ei ollut mitään tökeröä joukossa.
Kylppärin sisustus oli melkeinpä huonetta hienompi, tapetti ja muutkin yksityiskohdat olivat kohdillaan.
Lopuksi vielä näkymää huoneesta, joka oli 10. kerroksessa.


Nyt sitten palaillaan pikku hiljaa arkeen!Ja muistutus: Vielä ehtii pari päivää osallistua arvontaan, jossa palkintona sisustussuunnittelulahjakortti, sekä Saana ja Olli patakinnas!


Mukavaa viikonloppua! :)


Here's some New York hotel interior design inspiration. We just came back from our trip, stayed at the Soho Grand. Beautiful interiors!!

keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Lisää vintage-valaisimia huusholliin...
Meille saapui viime viikolla ihana, kultainen vintage valaisin. Se on menossa yläkertaan, mutta "jostain syystä" se on jämähtänyt tuohon, mihin mies sen laittoi kun sisään kantoi...
Valaisin löytyi huutiksesta ja on itse asiassa samalta myyjältä, kuin olohuoneemme kattokruunu. Tällä valaisinharrastajalla, on myös blogi, osoitteessa http://www.whynot2ndcycle.com/, käykäähän kurkkaamassa! Hänellä on paljon ihania valaisimia myynnissä nytkin. No itse asiassa tuli meille häneltä yksi toinenkin valaisin, joka pääsee kuviin, kunhan "joku" saa sen seinään asti. :)

Meille vielä ainakin yksi valaisin olisi hankittavana, ehkä kaksi. :)


Ja hei, jos et vielä huomannut, niin edellisessä postauksessa on arvonta, jossa voi voittaa sisustussuunnittelulahjakortin tai Saana ja Olli keittiötekstiiliä. :)


Mukavaa keskiviikkoa! :)

A new vintage lamp in my home. :) Is supposed to go upstairs, but looks so good there, I haven't moved it there yet... ;) Have a nice wednesday!maanantai 9. syyskuuta 2013

Arvonta päättynyt - 75 euron sisustussuunnittelulahjakortti + Saana ja Olli patakinnas

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

---------

Nyt seuraa lupailemani arvonta! :)
Palkintoina siis:

- 75 euron arvoinen sisustussuunnittelulahjakortti Sisustustoimisto Huoneeseen. Koskee myös etäsuunnittelua, eli on voimassa koko Suomessa. Voi käyttää sellaisenaan tai osana suurempaa kokonaisuutta, tarkoittaa siis käytännössä 1,5 tuntia.

- Kuvan Saana ja Olli patakinnas (lähetän valitettavasti vain Suomeen ). Tämän tuotepalkinnon tarjoaa ihana Busstop Raumalta (myös verkkokauppa palvelee, vink vink ;) )!


Osallistut näin:


FACEBOOKISSA

- Tykkää Sisustustoimisto Huoneesta ja jaa arvontakuva facebookissa (muista merkitä näkyvyysasetuksena "julkinen", jotta näen, kuka on jakanut) - saat neljä arpaa. Eli klikkaa "Jaa" ja sitten "rattaanpyörästä" näkyvyys "Julkinen". :)


BLOGISSA

Jätä viesti ja yhteystiedot kommenttiboksiin. Ilmoita myös, monellako arvalla olet mukana!

1 arpa: Jätät viesti kommenttiboksiin.
2 arpaa: Jätät viestin kommenttiboksiin + olet kotiolotila-blogin kirjautunut lukija Bloggerissa, Bloglovin'issa tai Blogilistalla TAI olet Sisustustoimisto Huoneen tykkääjä Facebookissa.
4 arpaa: Jätät viestin kommenttiboksiin ja jaat arvontakuvan Facebookissa (asetuksena "julkinen") tai mainostat arvontaa omassa blogissasi.Toivottavasti joku vielä jaksaa osallistua luettuaan säännöt ;)

Arvonta päättyy 23.9. klo 21 ja voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti, sekä ilmoitetaan tulos blogissa pikimmiten.


Onnea arvontaan! :)

torstai 5. syyskuuta 2013

Hei, mikä nauratti viimeksi sisustussuunnittelija?

Sain kesällä Kodin Kuvalehdestä pyynnön kertoa, mikä nauratti viimeksi sisustussuunnittelijan työssä ja osallistuin tietysti ilomielin! Juttu on siis osana sarjaa, jossa eri ammattikuntien edustajat kertovat työssään naurattaneista asioista.Tänään juuri viimeksi mietin, miten paljon tätä työtä rakastan! Asiakkaat ovat ihania ja heidän kanssaan on monesti tosiaan hauskaa ja sitten on tietysti se tärkein, eli työn luova puoli. Niin mahtavaa on päästä toteuttamaan erityyppisiä juttuja asiakkaille!

Mietin juuri edellisviikolla, että olisipa mielenkiintoista päästä suunnittelemaan maalaisromanttista tyyliä, ja kas, tuli uusi asiakas, joka haluaa juurikin ranskalaista maalaisromanttista tyyliä ja nyt ovat suunnitelmat jo hyvässä vauhdissa ja olen aivan innoissani, kun pääsen kohta asiakkaalle esittelemään suunnitelmaa! Siitä tulee niiiiin hieno! (Ai niin, pitikö vaatimattomuuden kaunistaa...? No, kuten huomaatte, niin olen hyvin innoissani projektista. :))


Ihanaa, aurinkoista loppuviikkoa!


I was interviewed to Kodin Kuvalehti (18/2013) magazine about what made me laugh in my work as an interior designer. I told them a story about a kitchen renovation project, where the cabinets were supposed to change place and I ended up pretending to be the cabinets myself, trying to make the customer understand how they would fit in the room... I reeeeaally love this job, the customers are so nice and of course the creative part is very fulfilling. At the moment I'm working with a French country style inspired renovation project and am so excited! Have a sunny weekend! :)