torstai 29. elokuuta 2013

Vihersisustusta MEILLÄKyllä, otsikko sen kertoo, vihreätä oli pakko saada ihanan, ulkona vietetyn kesän jälkeen myös sisätiloihin!  (Niin, en omista viherpeukaloa...)


Keittiön kaappien päälle kotiutui "hassu hernekasvi". Etsin jotain roikkuvaa, joka pitää siitä, että sitä kastellaan vain satunnaisesti. ;)
Olkkarin puolelle taas saimme ystävän viljelmistä suuren anoppikasvin, joka näyttää selvinneen karsintaoperaatiosta ja ruukun vaihdosta. :) Suojaruukku pitäisi tähän vielä löytää, toistaiseksi se majailee tuossa mustassa, muovisessa sisäruukussa.
Toivon siis näille pitkää eloa!


Hauskaa viikonloppua! :)Some new green in my home. I'm terrible with plants, so hope these ones will last a while... Have a nice weekend! :)

keskiviikko 28. elokuuta 2013

BaklavaIhan jotain muuta etsiessäni jäin kiinni tähän valaisimeen. Olen nähnyt sen ennenkin, mutta nyt jumituin täysin. :) Kyseessä on Klaesson Koivisto Rune -kolmikon Baklava. Sain tästä päivän sisustusinspiroitumisen, jotenkin hirveän mielenkiintoinen valaisin!
Tuotetiedoissa kerrotaan, että valaisimen alaosa saa värin, kun se sytytetään. Onkohan siis niin, että kun se ei ole päällä, se on valkoinen?  Tämän haluaisin nähdä livenä! (Ja kotiuttaa hieman ihailla sitä...)


Kuva: Room21I was looking for something totally different, when I found myself stuck with Baklava lamp by Klaesson Koivisto Rune. This one I'd like to see "live". 

torstai 22. elokuuta 2013

Kylppärisäilytystä

Toinen kesällä Raumalta Busstopista hankituista Varpusen pussukoista päätyi alakerran vessaan vessapaperirullien säilyttäjäksi.

Itse asiassa tämä ajatus oli minulla jo raksa-aikana, ja nyt se sitten toteutui, vaikka ostaessani pussukkaa en oikeastaan miettinyt tätä tarkoitusta. Siitä johtuen pussukan koko on aika reilu, mutta ainakin siihen menee paljon rullia. ;)Pussukan kuosikin tuli valittua ihan fiilispohjalta, mutta sopii tuonne kyllä mainiosti. :)


Muuten mennään pitkälti samoilla kuin tähän mennessä, kirpparilta puoli-ilmaisena löytynyt laakea lasivati säilyttääa satunnaiset korut ja hiuslenksut.Allaskalusteen alavetolaatikot taas pitää järjestyksessä nämä Ikean kylppärisäilytyslaatikot, jotka on myös kätevä nostaa tason päälle tarvittaessa. Ovat paitsi erittäin käytännöllisiä, myös nättejä! Ja itse asiassa tuon Varpusen pussukan kanssa hyvinkin yhteen käyvät.Huomasin juuri, miten selvästi kuvien valaistuksessa huomaa eron alemman ja muiden välillä. Ylemmät on napsaistu järkkärillä niin, että vain päivänvaloloisteputki on sytytettynä, alempi taas iPhonella, niin että loisteputken lisäksi myös 3000K ledit päällä.


Lisää säilytysratkaisuja tulossa blogiin lähiaikoina, nimittäin tytön huone odottelee kuvausinspiraatiota. Vein juuri vanhan kattovalaisimen sähköjen osalta uudistettavaksi ja kun se saapuu, niin eiköhän tuo inspiraatio iske. :)
Mukavaa loppuviikkoa! :)

Some bathroom storage stuff. Sack by Varpunen, glass bowl from a flea market and small boxes to put in the drawers, Ikea. All works. :) Have a nice weekend!

maanantai 19. elokuuta 2013

Keltaista lasia kotona ja Sisustustoimisto Huoneen ARVONTA tulossa :)

Saimme ystäviltä myöhäisenä tuparilahjana keltaista taidelasia. Löysivät paikkansa helposti olohuoneesta.

Keltainen lasi on ollut toivelistallani jo useamman vuoden, mutta ei ollut tullut vastaan mitään superhyvää tilaisuutta. Nyt siis ystävät toteuttivat nämä toiveet. :)

Sijoittelu on hieman hasardi näin lapsiperheeseen, mutta ei tuosta ole mikään muukaan esine vielä kolissut alas, joten toivottavasti eivät nämäkään... (Ja voi että odotan, että saan viedä tuon alemman kuvan nojatuolin verhoiluun!!! Tuo vanha verhoilu ei natsaa meille ei sitten yhtään...)


Tämän päivän hieno juttu on, että sisustussuunnitteluyritykseni Sisustustoimisto Huone on nyt toiminut tasan puoli vuotta!! Kiitos kaikille ihanille asiakkaille, työ on ollut uskomattoman inspiroivaa ja palkitsevaa! Ja tervetuloa tietysti uudet asiakkaat. :) Tulossa muun muassa uutta ilmettä kotisivuille ja juhla-arvonta, joko tänne blogin puolelle tai sitten facebookiin, jonne oli juuri sopivasti tullut 100 tykkääjää! :)

Nyt kysynkin teiltä, millaisen palkinnon haluaisitte arvontaan? Olisiko mukavampi saada arpaonnen osuessa jokin sisustustuote vai sisustussuunnittelulahjakortti? Saa mielellään kertoa ehdotuksia! :)
Yellow glass art - a gift from friends. I've been wanting to get some for years, but now it's finally here. :) And guess what: it's the six month anniversary of my interior design company, Sisustustoimisto Huone!! I want to thank all my lovely customers, the work has been unbelievably inspiring and rewarding! And of course a warm welcome to all new customers. :) There will be some changes on my web site in the very near future and also a give away to celebrate this either on the company's facebook page (100 fans!!) or here. Now I'm asking you readers, if you'd prefer something concrete or maybe a present card of my interior design services...? I'd be happy to get some suggestions. :)


perjantai 16. elokuuta 2013

Ekan kouluviikon jälkeenEkaluokkalaisen koululippiksen paikka on Matégot-naulakko. Hieno viikko oli kaikin puolin tämä ensimmäinen kunnon arki viikko ja nyt just on aika kaikkensa antanut olo.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!
School started this week. The yellow cap is worn by all the kids in the first class and at home it's place is the Matégot rack. Have a relaxing weekend! 

tiistai 13. elokuuta 2013

Tiikkiset nojatuolit huutokaupasta meille ja verhoiluun


Valkoiset nahkanojatuolit lähtivät viikonloppuna ja nyt odotellaan, että toinen samanlainen, alkukesästä huutokaupasta hankittu tiikkinen nojatuoli saapuu näyttelystä kotiin ja saamme vietyä ne verhoiluun.
En ole vielä päättänyt, millä verhoillaan, mutta Johanna Gullichsenin kankaat ovat edelleen yhtenä vahvana ehdokkaana.Mukavaa viikkoa! :)

We got this teak armchair at an auction in the beginning of the summer. We'll get another one just like it in mid September and then they will be uphoalstered. Johanna Gullichsen's fabrics are a strong candidate, but we'll see. (The white leather armchairs we had in our living room were sold.) Have a nice week! :)

sunnuntai 11. elokuuta 2013

Modernia ja kansallisromanttista - mökkikesän sisustussaldo


Tänä kesänä mökki sai lopulta aika paljonkin uutta ilmettä. Toisaalta hyvinkin suoralinjaista ja modernia, toisaalta taas vanhaa ja kansallisromanttista. Tässä kuvia mökin tämänhetkisestä sisustuksesta.Nyt alkavat katseet taas kääntyä kodin sisustusjuttujen puoleen...


Mukavaa alkavaa viikkoa! :)


This summer the cottage had surprisingly many changes. I got some new really modern stuff, but also old and national romantic things there. Now it's time to shift the attention in decorating the house... Have a nice week! :)

keskiviikko 7. elokuuta 2013

Musta mökki

On meinannut unohtua laittaa tänne lopputulosta mökin ulkomaalauksesta. Eli tällainen siitä tuli:Ennen kuvia löytyy täältä.

Tykätään lopputuloksesta paljon, jotenkin kaiken tämän vihreyden keskellä tuo musta on vaan niin kaunis. Alemmassa kuvassa oleva hortensia on muuten aivan uskomaton, on kuulemma edellisen omistajan Mamman pihassa olevasta hortensiasta kasvatettu. Joka vuosi yhtä komeassa kunnossa, säistä riippumatta!Terassi maalattiin myös mustaksi ja räsymattokokoelma on mustalla pohjalla entistä ihanampi.

Lämpöisiä elokuun iltoja!Here are some after pics I almost forgot to post of the cottage's new colour. You can see the before pics here. The black seems to go better with everything - the nature's colours (green, green and then some more green..) as well as the old rag rugs. I wish you all some warm August nights!