torstai 19. joulukuuta 2013

Joulujuttuja


Joulusisustus ei lähtenyt tänä vuonna ainakaan lapasesta, koska lähes kaikki löytyi jo valmiiksi kaapista. Lisäksi poden edelleen ostoähkyä, joten jouluostoslistalla oli lähinnä kynttilöitä ja hyasintteja. :)

Tähtivalaisimen hankin uutena Ikeasta, koska edellinen oli kärsinyt. On mielestäni hyvä versio aiheesta, tuollainen kiiltävä, jotenkin retro hopea. :)Pukin ostin joskus opiskeluaikoina Tiimarista,  sillä on ollut hyvä hinta-laatusuhde.Vanhassa seimessä on vielä omat valot tallella, mutta en uskalla niitä käyttää, joten Tuplakupla saa sitä valaista.Saimme tänä vuonna niin komean kokoisen kuusen, että koko olkkarin järjestys meni uusiksi. Sohva siirtyi ikkunoiden eteen antamaan kuuselle tilaa ja kuuseen pistettiin suurin piirtein samat, punavalkoiset koristeet kuin edellisvuonna, mutta tämän kuusen kanssa viime vuotiset punavalkoiset nauhat eivät jotenkin sopineet, joten kultanauhaa tilalle.

Yläkerrassakin on kuusi, Ikeasta löytynyt "jouluseinävaate", joka oli pakko saada. :) DC-fix "kuusitapetti" sai hieman jatkoaikaa, kun sopi hauskasti sen kanssa, on ollut ajatus ottaa se pois seinästä.
Tykkään näistä nostalgisista tonttu-ukoista, jotka ovat kuitenkin uudistuotantoa.


Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, eli Iloista Joulua teille kaikille! <3 Tavataan taas viimeistään ensi vuonna! :)Some more Christmas stuff in my home... Merry Christmas everyone! <3 See you next year, if not sooner! :)


4 kommenttia:

 1. Meiltäkin löytyy tuo ikean tähti ja on tosi kiva :) Tonttu-ukot <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Jenna ja anteeksi meinasin unohtaa vastata tähän kommenttiin, kun en heti ehtinyt! Munkin mielestä tuo Ikean tähti on hyvä :) Jotenkin paremmin kasassa pysyväkin kuin monet muut! Ihanaa joulunaikaa sinulle ja perheellesi! :)

   Poista
 2. Mukavaa Joulunaikaa myös sinulle ja Ihana tuo Joulukuusi seinävaate :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin vielä näin Tapaniniltana! :) Seinävaate tulee ensi vuonnakin, tykkäsin. :)

   Poista