tiistai 17. joulukuuta 2013

Aineellisia sekä aineettomia lahjavinkkejä - suosi suomalaisia pienyrittäjiä :)Jokin aika sitten heitin facebookin puolella ilmoille haasteen. Haastoin Sisustustoimisto Huoneen fb-ystävät hankkimaan edes osan joulumuistamisista suomalaisilta pienyrittäjiltä. 

Samoissa merkeissä vinkkaan vielä tänne bloginkin puolelle joitakin aineellisia ja aineettomia lahjoja, omia suosikkejani. :) Tämä ei siis ole kaupallinen postaus, vaan kirjoitettu ihan omasta halusta suositella suomalaisia tuotteita ja pienyrittäjiä näin jouluaikaan ja yleensäkin tähän taloudelliseen aikaan, ymmärrätte varmaan, mitä tarkoitan...

Kuvassa, uutta suomalaista designia, tämän joulun suosikkini, BEdesignin Mini Lily. Tuikuille, koruille, mille ikinä. Täydellisen ajaton ja ihana! <3
Kuva: BEdesign, lupa julkaisuun blogissa pyydetty ja saatu. 
Mini Lilyä saa esimerkiksi ihan täältä Turusta, Sisustuksen Koodista.Muita ihania aineellisia ja aineettomia hankintoja voi tehdä vaikkapa näiden linkkien yrityksiltä - Turun seutu on näissä nyt pääosassa, mutta nettikauppojen ansiosta vinkit sopivat muuallekin Suomeen. :)
Eli tässä vinkkejäni Turussa (ja netissä), satunnaisessa järjestyksessä:


Turku Design Now. Kahdeksan turkulaisen itsenäisen design-yrityksen yhteisö, kiertävät joulumyyjäisiä pitämässä juurikin nyt. Kurkkaa paikat heidän sivuiltaan!

Sisustusputiikki (Kivijalkaliike Kerttulinkadulla auki enää neljä päivää! Verkkokauppa jatkaa.). Persoonallista ja värikästä tavaraa, tutuilta ja vähän tuntemattomammilta merkeiltä.

Sisustusliike Teatteri. Ihanat Florence Broadhurstin tyynyt ja muut arjen luksuksen fiilistä tuovat sisustustuotteet.

televisio lifestyle store. Sisustusta ja vaatetusta, esimerkiksi ehdottoman lempivaatemerkkini muka van vaatteita ja asusteita. Super Mukava -kauppa taas löytyy Tampereelta.

hOLi! Lifestylekauppa etniseen fiilikseen. Itse maahantuotua, käsintehtyä, eettistä ja ekologista.

Suhinalempi Handmade. Mahtavat pipot ja muut käsityöt.

Teatteri Maneeri. Olin juuri katsomassa hulvattoman hauskan Vaimoni on toista maata -esityksen. Suosittelen!

Jooga- ja reikikoulu Pranamaa (Turun seutu). Lahjakortti joogaan, reikihoitoon tai tiibetiläiseen äänimaljarentoutukseen. Yksinkertaisesti hyvää tekevää.Ja vielä parit vinkit muualta, missä liikun :) 

Busstop kauppa vanhassa Raumassa ja netissä. Ihana tunnelma, persoonallinen ja ajankohtainen tuotevalikoima. 

Seele. Tamperelaisen valinta. :) Eettistä, esteettistä ja ekologista vaatetusta.No lupasin ettei tämä ole mainospostaus, mutta loppuun mainitsen myös oman sisustussuunnitteluyritykseni, Sisustustoimisto Huoneen lahjakortin, jonka voi käyttää sekä Turun seudulla, että etäsuunnitteluna netin kautta koko Suomessa. Lahjakortti omistetaan saajalleen, ja sen yksilöllinen sisältö painetaan laadukkaalle paperille. (Sähköiset lahjakortit ehtivät perille vielä ihan viime hetkelläkin. :) )


Listasta jäi taatusti puuttumaan monta ihanaa lahjanhankintapaikkaa... Kommenttiboksiin saa mielellään lisätä omia suosikkeja! :)

Ihanaa joulunalusviikkoa! Luulenpa, että blogiin ilmestyy vielä jouluisia kotikuvia ennen pyhiä. :)

In the picture, my favorite new Finnish design product by BEdesign, mini Lily. Followed by tips for Christmas shopping, mainly in the Turku area. :) Have a lovely week before Christmas!

2 kommenttia:

 1. Tämä postaus oli hyvä!!! Suomalaisten pienyrittäjien suosiminen on kyllä mainio ja tärkeä juttu:)! Itsekin yritän tukea pienyrittäjiä aina kun vaan on mahdollista:)! Ja onpa muuten kaunis tuo Mini Lily♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kun jätit kommenttia, Viivi! Niinhän se on tosi tärkeää, välillä vaan itseltäkin unohtuu. :) Nyt kun on itse yrittäjä, niin tietysti huomioi näitä asioita herkemmin.

   BEdesignilla on paljon muitakin hienoja juttuja, näin niitä kesällä livenä heidän pop up shopissaan Koodissa. :)

   Poista