perjantai 29. marraskuuta 2013

Viikonloppua, joulukuuta odotellessa...

Monilla tuntuu olevan pikkujoulumeininkiä tänä viikonloppuna, mutta itse tonttuilen kotona lasten kanssa. :)

Kuvan betonituikut kaivoin taas vaihteeksi kaapista, tykkään niistä vielä noin kymmenen vuoden päästäkin - hankin ne aikoinaan Marjamäen Pajutilalta Kangasalta.
Myös 35-vuotislahjaksi vanhemmiltani saamani orkidea on edelleen hyvässä hapessa, vaikka on ollut minun "ei niin hellässä huomassani" jo useamman viikon... ;)

Jouluakin saa vissiin jo kohta alkaa laittaa kotiin, mutta olen päättänyt odottaa joulukuuhun asti, joten vielä ei näy meillä. Uusia koristeita ei ole tänä jouluna tulossa, vanhoilla ja TOSI vanhoilla (ne ovat minulle niitä parhaita) mennään. Paitsi ikkunaan tähtivalaisimen hankin uutena Ikeasta, sellaisen jotenkin retroisan hopeaisen... Ai niin ja "jouluseinävaate" tarttui myös siinä matkalla, se on hieno. :) Voi tosin olla, että joutuu pöytäliinaksi. Kerron sitten, miten kävi!

Ihanaa viikonloppua, siis!
Have a nice weekend!

7 kommenttia:

 1. Nuo betonituikut on kyllä kauniit!! Yritämme myös me tänä vuonna haalia hieman vähemmän joulutavaraa kotiimme. Vanhojakin kun on jo yllinkyllin ja niistä saa mielikuvituksen kera tuunattua vaikka mitä mukavaa :) Rentouttavaa tonttuilua teille sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, välillä tekee tosi hyvää mielelle olla ostolakossa ja tuunailla tai käyttää vanhoja juttuja uudella tavalla tai ihan vaikka vain toisessa paikassa. :) Sä olet kyllä tuunailun mestari!!

   Ja kiitos samoin sinne teille :)

   Poista
  2. ... niin ei tietty aina tarvi muuttaa mitään, mutta silloin kun "sisustuttaa" :)

   Poista
 2. Mäkin olen samoilla linjoilla, vanhoilla mennään. Niissä ne muistot on ja niistä ne muistot syntyy :)

  Kivat betonituikut ja myöhäiset synttärionnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin- Joulukoristeissa erityisesti, mutta myös sisustuksessa yleensä. :)

   Ja kiitokset onnitteluista! Oli ihan kivaa täyttää 35, ihania ystäviä oli juhlimassa ja ikäkriisejä ei nyt tarvi potea. :)

   Poista
 3. Onpa kauniit nuo tuikkukipot! Hauskaa, että betoni on nyt melkoisen suosittu juttu, mutta on sen ihanuus ymmärretty sisustusesineissä ilmeisesti jo vuosiakin sitten:) Mukavaista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nythän se on ollut erityisen pop. :) Mutta mä luulen, että betoni on sellainen jollain tapaa ajaton juttu, mulla on muutakin betonista sisustustavaraa saman aikakauden hankintoina, eli kyllä sitä on tarjolla ollut, vaikka ei ollutkaan niin suosiossa. :)

   Ja kiitos samoin! :)

   Poista