perjantai 15. marraskuuta 2013

Suunnittelukohteena pienen budjetin myyntistailausta
Pääsin tänään katsomaan kahta valmistunutta suunnittelukohdettani, joista toinen on referenssikohde, joten voin jakaa kuvia teillekin. Hyvin erilaiset projektit keskenään, sillä toisessa uudistettiin katosta lattiaan tiloja hyvin rohkeasti ja persoonallisesti asukkaidensa näköiseksi, kun taas tämän päivän kuvauskohteessa kyseessä oli myyntistailaus, eli tilaan haettiin neutraalia, mutta entistä kutsuvampaa tunnelmaa.

Tässä pari kuvaa ennen ja jälkeen myyntistailauskohteen makuuhuoneesta! Lisää kuvia voi käydä katselemassa joko Sisustustoimisto Huoneen kotisivuilta tai facebook-sivuilta.Yksi onnistuneimmista jutuista tässä kohteessa oli makuuhuoneen taustaseinä, johon on suora näkyvyys olohuoneesta.

Lisää referenssikuvia on tulossa lähiaikoina kolmesta keskenään hyvin erilaisesta kohteesta! Luvassa maalaisromanttista tunnelmaa, modernin ja klassisen liittoa sekä maanläheisiä sävyjä. :)


Ihanaa viikonloppua kaikille!
This is a piece of my work, a low budget renovation for the sale of the apartment. You can see more pics on my home page or on facebook. :)

4 kommenttia:

 1. Paljon parempi ehdottomasti tällä uudella värillä :)

  Mukavaa lauantaita

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Se on kuulemma sellainen asia, jota porukka kommentoi aina, kun tulee asuntoon, että onpa hieno tuo makuuhuoneen seinän väri. Ei ehkä välity niin hyvin kuvista, mutta se näkyy tosiaan kauniisti olkkariin ja sopii olkkarin vihertävään maalisävyyn hienosti.

  Ja olipa kiva saada kommenttia! :)

  Mukavaa lauantaita sinnekin!

  VastaaPoista
 3. Hyvä lopputulos :) Mukavaa loppuviikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) On tosiaan mukavaa saada kommentteja näihin työjuttuihinkin. :)

   Mukavaa sunnuntaita sinnekin!

   Poista