maanantai 11. marraskuuta 2013

Seitsemän kuvaa kesästä


Sain pisaroita-blogin Hannalta haasteen, jossa piti valita seitsemän kuvaa viime kesältä ja kertoa niistä yhdellä sanalla. Kiitos Hannalle haasteesta, nyt on sopivan aurinkoinen päivä toteuttaa! :)

Tässä sanat:

1. Mökki
2. Vesileikit
3. Kesäruoka
4. Koti
5. Järvi
6. Projektit
7. Sisustus


Oli ihana kesä, kelit kohillaan ja mökkeiltiin paljon. Mökkeilyssä ja kesässä parasta on järvi ja kaikki siiheen liittyvä. Joten aihe ansaitsee useamman kuvan.  :) Kesällä ruokakin maistuu ihan erilaiselle, kun syödään ulkona. Kotona "sisustettiin" terassit, mökillä uudistettiin keittiö, sisustettiin leikkimaja ja mökki sai uuden ulkovärin.

Kesäkuvahaaste on kiertänyt monissa blogeissa, onnistunkohan löytämään sellaiset, jotka eivät ole vielä tätä tehnyt...? Kokeilen seuraavia loistavia blogeja, jotka mielestäni eivät ole haastetta toteuttaneet:

-Omalla Tavalla-
Aniliini
Valoisaa Vaaleaa


Mukavaa alkuviikkoa!I received this summery challenge from pisaroita blog some time ago and decided to go for it on such a sunny day. :) I was supposed to pick seven pictures from last summer and describe them in one word. I am such a summer person...

6 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta! Lupaan tarttua siihen piakkoin! Onkin ihan mukavaa lähteä etsiskelemään kesäisiä kuvia näin pimeään marraskuun aikaan... Mukavaa alkanutta viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kivaa! Oli tosiaan aika kiva katsella kesäkuvat läpi. :) Ja kiitos samoin!

   Poista
 2. Kiitos haasteesta. Tämä oli oikein mieluinen toteuttaa. Tuli ihana kesäfiilis, kun kahlasin kesäkuvia läpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla! Menenkin tästä katselemaan sinun kesäfiiliksesi! :)

   Poista
 3. Ihanan blogin löysin Mervin blogin kautta :)
  Mukavaa perjantaita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! :) Minäkin löysin nyt sinun blogiisi, joka näytti oikein kiinnostavalta! Jään tutustumaan paremmin. :)

   Poista