torstai 3. lokakuuta 2013

Uusi kuvakulma -haasteessa saunaa

Sain Puistolan Petralta jokin aika sitten haasteen, jossa piti löytää kodista uusi kuvakulma blogiin. Haaste on alunperin lähtenyt liikkeelle Kotila-blogin Riikalta.

Kiitos Petra haasteesta, ja tässä uutta kulmaa! Meillä nimittäin on vihdoin sauna käytössä. :) Sauna oli pitkään meillä "raksavarastona" (saunomme tosi harvoin kotona, ehkä johtuen siitä, että mökillä saunotaan joka päivä) ja joitain hommia meillä on vieläkin tekemättä, mutta sauna on nyt kuitenkin jo siivottu. Muista kuvia saunan pesuhuoneesta ja siihen liittyvästä kodarista löytyy täältä.


Saunan "sisustus" on hyvin askeettinen, laudeliina löytyy ja that's it. Jopa kiulu puuttuu, kun edelliseen kotiin hankittu laitettiin aikoinaan väliaikaiskotiin muuttaessa pois. Vanha ankka-leluni ehkä vie hieman ankeutta pois...? ;)
Koska saunomme niin vähän, saunaan ei rakennusvaiheessakaan erityisesti satsattu. Hienoa saunassa ovat näkymät. Jos oikein tarkkaan katsoo, niin alhaalla laaksossa puiden lomassa pilkottaa Aurajoki. ;)

Pesuhuoneen puolella ilahduttavat vielä matkamuistot Nykistä, ihanat laventelin ja piparmintun tuoksuiset, apteekkipullon näköiset pesuaineet.
Niin että se kiulu nyt ainakin tarvitsisi hankkia...Mukavaa viikonloppua! :)Here are some pics of our home sauna, which we don't use very often. At the cottage we have a sauna every evening... So we haven't put much money or effort to it. :) My old duck is about all the decoration there is!!

12 kommenttia:

 1. Ihana sauna <3 Mukavaa viikonloppua myös sinne!

  VastaaPoista
 2. kiitos arpajaisvoitosta, se tuli perille ja näkyy nyt blogissani :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! :) Tuo sinivalkoinen on jotenkin aika hieno väri tuosta kuosista, ja teille sopii kyllä erityisen hyvin, eli ihan oikeaan osoitteeseen voitto näköjään osui. :)

   Poista
 3. Onpa tosiaan hieno maisema! Saunakin on kaunis ja oksa-naulakko sopii tuonne ihan täydellisesti. Kiva kun vastasit haasteeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haasteet on tosi kivoja, joskus toteutus tulee vähän viiveellä... ;)

   Oksa on ihan käteväkin ja ihan oikeasti monesti se saa olla kauniisti tyhjänä, kun pyyhkeet jäävät muualle kuivumaan ja sitten kun menee suihkuun, niin sen pyyhe tulee siksi suihkun ajaksi ripustettua siihen.

   Jos joskus on ylimääräistä rahaa ja energiaa, niin tuonne taakse voisi laittaa paljun. Sitten ehkä tulisi talvellakin saunottua. Tai varmasti tulisi, koska olisi pakko, kun on laittanut rahaa siihen paljuun. ;)

   Poista
 4. Oksanaulakko upea, sopii hyvin tilaan!

  VastaaPoista
 5. Kiva kun jätit linkin blogiini, niin osasin tänne :) Iloista viikonloppua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi oli jäänyt vastaamatta tähän kommenttiin! Mutta kiitos ja hauskaa tätä viikonloppua! :)

   Poista
 6. Sauna ja mustat seinät näyttää tosi hyvältä :)

  VastaaPoista