keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Tiikkituolit "AFTER"


Huutokauppalöytömme ovat nyt kotiutuneet arvoisessaan asussa verhoilusta. Kuvia tuoleista vanhassa asussaan löytyy esimerkiksi täältä ja täältä.

Kotisovituksessa oli lopulta Johanna Gullichsenin ja Florence Broadhurstin kankaita ja lopullinen valinta oli tämä Helios Black-kankaan kääntöpuoli. Nämäkin tuolit verhoiltiin Sisustusliike Teatterissa. Suurkiitokset jälleen kerran Sannalle!

P.S. Sisustuksellinen hifi, jota meille kerroin olevan tulossa Uploud Audiolta, luuraa jo kuvassa, ei ole kylläkään lopullisella paikallaan, joka on pientä viilausta vaille päätetty ja sitten vaan odotetaan kiinnitysinspiraatiota. :) Löydätkö siis kuvasta sisutuksellisen kaiuttimen...?
The uphoalstered chairs are here! Fabric is by Johanna Gullichsen (Helios, black). Thanks to Sanna at Sisustusliike Teatteri! P.S. Can you spot a loudspeaker in the picture? ;)

16 kommenttia:

 1. Nojatuoleista tuli tosi kauniit! ihana tuo kangas, just teille :)

  VastaaPoista
 2. Vau! Mun mielestä vaikeinta on tietää, että miltä tuoli/sohva mikälie oikeasti sitten näyttää verhoiltuna. Mutta noi on todella onnistuneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Anne! Meillä oli siis ihan kangasmallit "kotisovituksessa", niin oli näki, miten kankaat sopivat tähän ympäristöön. Mallien kanssa välttyy kyllä helpommin virheiltä. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Sama oli mun reaktio kun sain nämä tänne valmiina ;)

   Poista
 4. Onpa todella onnistunut kangasvalinta ja aivan mahtavat tuolit ylipäätään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! :) Olen näihin tosi tyytyväinen!

   Poista
 5. Ihan törkeen makeat! Ny iski tuolikateus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne... Tuolikateus on muuten vastavuoroista - mä en kestä miten ihanat ne teidän ruokapöydän tuolit on...!!

   Poista
 6. Kauniit tuolit ja ihana kangas! Kävin katsomassa ennen-kuvatkin, ja kyllä se kangasvalinta vaan tekee paljon, vaikka muotokieli tuoleilla olikin jo valmiiksi kaunis. ♥ Mulla odottelee varastossa pari kissantuhoamaa vanhaa tuolia uusintaverhoilua, vaan en ole vielä raaskinut verhoiluttaa, kun niitä kissoja löytyy edelleen taloudesta... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kun jätit kommenttia! :) Aika tavalla tosiaan tuolit muuttuivat, sen verran tunkkainen oli se vanhan kankaan väri... Ja kissat - juu, aika kynnys on varmasti lähteä verhoiluttamaan, jos pikku tuholaiset siellä odottelevat uutta "kohdettaan"... ;)

   Poista