perjantai 18. lokakuuta 2013

Hyötyjuttuja pojan huoneeseen

Sen lisäksi, että äiti teki Ikeasta tällä viikolla löydön, pojan huoneeseen, niin siellä on myös pojan itsensä huutokaupasta tekemä löytö. (Tytön huutokauppalöydöt näkyvät täällä.) Eli kuvan kirjoituskone!Sillä on kirjoiteltu jutut jos toisetkin. :) Mutta siis sieltä Ikeasta löytyi kori. Ja juuri kun olin päässyt sanomassa, että Ikean korivalikoimat eivät ole mielestäni kovin hääppöiset. Tämä oli siis uutuus ja vetää sisäänsä aika paljon sälää! :)Niin paljon, ettei ole edes VIELÄ täynnä...Asiattomilta pääsy kielletty -kyltti löytyi ja saatiin vanhemmiltani, säästöpossut ovat toisilta isovanhemmilta ja bumerangi ihan Aussi-tuliainen! :)Loistavaa viikonloppua!


My son's room again. Notice the typewriter he bought at an auction himself (!) and the new Ikea basket I found for him after just having said that there are basicly no nice baskets at Ikea... ;)
8 kommenttia:

 1. Hyvät löydökset ja hieno toi juliste! Mukavaa viikonloppua sinullekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! :) Juliste on ihan oikea, vanha koulun eläinkartta, täällä tykätään myös kovasti. :)

   Poista
 2. Vitsi tuo kartta on hieno!! Mä jo innostuin pari viikkoa sitten kun huomasin kirppiksella pari isoa koulun vanhaa opetustaulua. Olivat siinä nurinpäin. Innostus laski aika nopsaan, kun totesin niiden esittelevän ihmisen sisäelimiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tosiaan sisäelimet ei oo ehkä se juttu... :D Mä tykkään noista kartoista niin paljon, että tekisi mieli tuoda se mökin leikkimajassakin oleva tänne talvea pakoon... Pari sopivan tyhjää seinääkin löytyisi... ;)

   Poista
 3. Moikka Liisa! Jos innostuttaa muistella kesää,niin tuus nappaamaan haaste mun blogista:)

  Ja tuo kartta...Hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Hanna! :) Kiitos haasteesta, blogi onkin taas ollut niin hiljaiselossa, vaikka asiaa olisi, että mukavaa kun joku pistää vähän vauhtia minuun. ;)

   Poista
 4. Onpas kiva huone pojalla! Tuo tapetti on mainio!!! Minä klikkasin itseni heti lukijaksi, kiva blogi:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista, Viivi! Tapettiin olen minäkin tyytyväinen. :) Kiva kun jäit lukijaksi, klikkaan tästä itseni vastavierailulle. :)

   Poista