sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Uutta pojan huoneessaLasten päiväpeitot olivat sänkyjen kasvaessa jääneet pieniksi ja uusia tarvittiin. Jonkin aikaa pohdin, millaiset hankkisin ja sitten päädyin siihen, että jotkut tarpeeksi pehmoiset ja "vilttikokoiset", kun sängyissä vielä kuitenkin on laitaa ja ovat juniorikokoa, niin on helpompi pedata. House Doctorilta osui silmääni "täydelliset" värit kumpaankin huoneeseen tällaista puuvillavilttiä ja pistin tilaukseen. Tässä pojan huoneen peitto. Minusta se on kivan rento ja "helppo". Pojan huoneesta aiempia kuvia täällä.


Sattumoisin viltin turkoosit ja oranssit raidat matchaavat siis täysin robotyynyn kanssa! Tykkään muutenkin peiton harmahtavan sinisestä pääsävystä ja pirtsakasta turkoosista.


Work Lamp on ainakin toistaiseksi päätynyt pojan huoneeseen. Hän tykkää, kun sitä voi liikutella.Mukavaa tulevaa viikkoa! :)My son's room. Some new textiles to break up the black-grey-white union.

4 kommenttia:

 1. Meilläkin on alkamassa pojan (10-vee) huoneen uudistusprojeksti, josta tulen raportoimaan blogissa. Tervetuloa kurkkimaan. Minulla oli tuo tapetti muuten yhtenä vaihtoehtona ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti tulen kurkkimaan! :) Meillä tapettia valitessa pojan lempiväri oli vielä kirkkaanpunainen, mutta ennustin oikein tulevaa, enkä antanut sitä pistää, nimittäin nykyään lemppareita ovat musta, harmaa, sininen... ;)

   Poista
 2. Ihana work-valaisin ja Ferm Livingin pehmo :). Peitto kelpaisi myös vaikka heti itsellekin. Upeat värit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä tuo ripaus oranssia on jotenkin yllättävänkin piristävä tuolla joukossa. :) Ja robo on ihana! :)

   Poista