perjantai 27. syyskuuta 2013

Tyttösen huoneessa


Tytön huoneessa siis. Ikää tytöllä viisi vuotta. :)

Sängyssä uusi päiväpeitto, jossa lilahtavaa vanhaa roosaa, sekä harmaata ja keltaista raitaa. Sävyt löytyvät kivasti tapetistakin.Tumma kirjahylly on vanhempieni aarreaitoilta ja kantaa jos jonkinlaista neidin tavaraa.Sängyn yllä on neidin omaa sekä Kanelimaan Hanna-Riikan taidetta.


Kello on edelliskesän kirpparilöytö ja enkeli omasta huoneestani, kun olin pieni.
Kehyksissä "Viileän Venlan" muotokuva, sekä suomalaisia kesäterveiskortteja Busstopista.
Koristenuket tyttö huusi alkukesän huutokaupasta parilla eurolla.


Askon lipasto on myöskin kirpparilöytö viime vuodelta. Tähän on tulossa huutislöytöni, tanskalainen vintage seinävalaisin, kunhan vaan saadaan asennettua.


Nojatuolikin on kirpparilta, Fermin pyykkipussi syö ison kasan pehmoja ja My Deer Lamp on kiva tunnelma- ja yövalo. Fermiähän saa Turusta ja netistä Sisustusputiikista.
Ikean kattokruunu on menossa vaihtoon, valaisee todella heikosti. Päivänvalovalaistusta on tiedossa tähänkin huoneeseen.
Mukavaa viikonloppua kaikille! :)


This is my daughter's room. Most of the furniture is old. The lamp is going to be replaced by a more efficient one and also a danish vintage wall lamp is waiting to be installed. 
Have a great weekend! :)

6 kommenttia:

 1. Voi kun tuo bambi-valaisin on ihana! Munkin pitäis alkaa kehystämään tytön piirustuksia. Kehysten kanssa niistä tulee heti oikeaa taidetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo Ikean Nyttjat on siitä kivoja kehyksiä lastenhuoneeseen, että niissä ei ole lasia, eli jos putoaa, niin ei tule sirpaleita. :) (Ja tietty on halpojakin...)

   Bambi on kaunis, mutta en kyllä ostaessani hoksannut, miten vähän se valaisee. Sinne kun ei voi kovin suurta lamppua laittaakaan, edes kynttilämallista, kun se näkyy sitten tuolta puisen osion yli. Mutta tyttö tykkää pitää sitä yöllä päällä. JA se ON kaunis. ;)

   Poista
 2. Hei Liisa. Upealta näyttää huone. Valaisin suloinen ja tapetti niin makee. Jostain syystä pidän itsekin lintutapeteista. Blogissani olisi sinulle haaste, käys kurkkailemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista! :) Linnut toimii!! Kiitos haasteesta, menen kurkkimaan!

   Poista
 3. Hei, kiva blogi, tervetuloa vastavierailulle jaakkolassa.blogspot.com :) mäkin kaipaisin lunnonvalolamppuja, mitähänne on ja miten niitä saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kikka! Tulen mielelläni vastavierailulle. :)

   Täyden spektrin päivänvalolamput siis vastaavat värilämpötilaltaan keskipäivän luonnonvaloa. Tällainen valo toistaa hyvin värejä ja kontrastit erottuvat hyvin. Valo siis käytännössä näyttää valkoiselta, eikä keltaiselta, kuten vanhat hehkulamput. Varsinaisesti valaisuteholtaan ne eivät ole sen tehokkaampia kuin lämpöisemmät valon sävyt, joten kannattaa valita ihan kunnolla tehoa näihinkin lamppuihin (tämä on oma, käytännössä todettu havaintoni.) Meillä näitä on kylppäreissä peilivalaisimissa (ihan mahtava meikkausvalo!), lastenhuoneissa ja työhuoneessani.

   Päivänvalolamppuja löytyy ainakin Turussa ADLuxilta sekä netissä osoitteesta valotorni.fi. Jos joku tietää muita myyjiä, niin kommentoikaa mielellään tänne!

   Poista