keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Lisää vintage-valaisimia huusholliin...
Meille saapui viime viikolla ihana, kultainen vintage valaisin. Se on menossa yläkertaan, mutta "jostain syystä" se on jämähtänyt tuohon, mihin mies sen laittoi kun sisään kantoi...
Valaisin löytyi huutiksesta ja on itse asiassa samalta myyjältä, kuin olohuoneemme kattokruunu. Tällä valaisinharrastajalla, on myös blogi, osoitteessa http://www.whynot2ndcycle.com/, käykäähän kurkkaamassa! Hänellä on paljon ihania valaisimia myynnissä nytkin. No itse asiassa tuli meille häneltä yksi toinenkin valaisin, joka pääsee kuviin, kunhan "joku" saa sen seinään asti. :)

Meille vielä ainakin yksi valaisin olisi hankittavana, ehkä kaksi. :)


Ja hei, jos et vielä huomannut, niin edellisessä postauksessa on arvonta, jossa voi voittaa sisustussuunnittelulahjakortin tai Saana ja Olli keittiötekstiiliä. :)


Mukavaa keskiviikkoa! :)

A new vintage lamp in my home. :) Is supposed to go upstairs, but looks so good there, I haven't moved it there yet... ;) Have a nice wednesday!6 kommenttia:

 1. Ompa upea! Just niin tätä hetkeä ja sitä mennyttä. Hieno löytö kerrassaan.

  VastaaPoista
 2. Hyvinhän tuo tuohonkin passaa - mitä sitä turhia siirtelemään yläkertaan. Kerrassaan upea yksilö:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No passaa joo vähän liiankin hyvin! Ainoa ongelma on, että tuossa sitä ei tarvita, mutta yläkerrassa tarvitaan.... ;)

   Poista
 3. Ihana lamppu. Väri on tosi makee :)

  VastaaPoista