torstai 5. syyskuuta 2013

Hei, mikä nauratti viimeksi sisustussuunnittelija?

Sain kesällä Kodin Kuvalehdestä pyynnön kertoa, mikä nauratti viimeksi sisustussuunnittelijan työssä ja osallistuin tietysti ilomielin! Juttu on siis osana sarjaa, jossa eri ammattikuntien edustajat kertovat työssään naurattaneista asioista.Tänään juuri viimeksi mietin, miten paljon tätä työtä rakastan! Asiakkaat ovat ihania ja heidän kanssaan on monesti tosiaan hauskaa ja sitten on tietysti se tärkein, eli työn luova puoli. Niin mahtavaa on päästä toteuttamaan erityyppisiä juttuja asiakkaille!

Mietin juuri edellisviikolla, että olisipa mielenkiintoista päästä suunnittelemaan maalaisromanttista tyyliä, ja kas, tuli uusi asiakas, joka haluaa juurikin ranskalaista maalaisromanttista tyyliä ja nyt ovat suunnitelmat jo hyvässä vauhdissa ja olen aivan innoissani, kun pääsen kohta asiakkaalle esittelemään suunnitelmaa! Siitä tulee niiiiin hieno! (Ai niin, pitikö vaatimattomuuden kaunistaa...? No, kuten huomaatte, niin olen hyvin innoissani projektista. :))


Ihanaa, aurinkoista loppuviikkoa!


I was interviewed to Kodin Kuvalehti (18/2013) magazine about what made me laugh in my work as an interior designer. I told them a story about a kitchen renovation project, where the cabinets were supposed to change place and I ended up pretending to be the cabinets myself, trying to make the customer understand how they would fit in the room... I reeeeaally love this job, the customers are so nice and of course the creative part is very fulfilling. At the moment I'm working with a French country style inspired renovation project and am so excited! Have a sunny weekend! :)

4 kommenttia:

 1. Sähän oot jo melkein julkkis ;)

  Haastoin sut tarttumaan kameraan. Mitäs uutta keksit näytettäväksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös, tai ainakin vähintää melkein sukua julkkikselle..? ;D


   Kiitti haasteesta, mulla onkin yksi kokonainen huone näytettävänä, joten no problem ;) mutta ehkäpä kokeilen ihan niitä uusia kuvakulmiakin "vanhoista" tiloista... Menenkin nyt lukemaan sun postauksen aiheesta, kun en vielä kerennyt!

   Poista
 2. Olin sanomassa samaa, että sustahan on tullut julkkis! Onneksi olkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis todella!! :D Porukka ehkä kadulla tunnistaa, että hei, tuo on se kun pyllisteli töissä...!!? ;) ;)

   Poista