torstai 29. elokuuta 2013

Vihersisustusta MEILLÄKyllä, otsikko sen kertoo, vihreätä oli pakko saada ihanan, ulkona vietetyn kesän jälkeen myös sisätiloihin!  (Niin, en omista viherpeukaloa...)


Keittiön kaappien päälle kotiutui "hassu hernekasvi". Etsin jotain roikkuvaa, joka pitää siitä, että sitä kastellaan vain satunnaisesti. ;)
Olkkarin puolelle taas saimme ystävän viljelmistä suuren anoppikasvin, joka näyttää selvinneen karsintaoperaatiosta ja ruukun vaihdosta. :) Suojaruukku pitäisi tähän vielä löytää, toistaiseksi se majailee tuossa mustassa, muovisessa sisäruukussa.
Toivon siis näille pitkää eloa!


Hauskaa viikonloppua! :)Some new green in my home. I'm terrible with plants, so hope these ones will last a while... Have a nice weekend! :)

4 kommenttia:

 1. Hauskan näköinen tuo solmittu kasvi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, kunnia "stailauksesta" kuuluu kasvattajalle, tuossa on pakko olla jotain pitämässä nuo sä pystyssä, tai muuten se levahtaa. :) Saa nähdä, keksitäänkö siihen jotain muuta ratkaisua, vai jääkö näin. Tavallaan tuo naru on tosiaan ihan hauska. :)

   Poista
 2. Vihersisustaminen on haasteellista jos ei omista kykyä pitää kasveja hengissä :). Matto näyttää kivalta. Olenkin uusi lukijasi ja tervetulua lukemaan myös omaani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta tosiaan!! :D

   Matto on yksi parhaita Ikea-hankintojani ikinä! En olisi ehkä muuten uskaltanut kokeilla sitä villan kuuluisaa likaahylkivyyttä lapsiperheen ruokailuun, jos olisi ollut kalliimpi villamatto kyseessä. :)

   Ja kiitos blogikutsusta, tulen heti vierailemaan!!

   Poista