tiistai 13. elokuuta 2013

Tiikkiset nojatuolit huutokaupasta meille ja verhoiluun


Valkoiset nahkanojatuolit lähtivät viikonloppuna ja nyt odotellaan, että toinen samanlainen, alkukesästä huutokaupasta hankittu tiikkinen nojatuoli saapuu näyttelystä kotiin ja saamme vietyä ne verhoiluun.
En ole vielä päättänyt, millä verhoillaan, mutta Johanna Gullichsenin kankaat ovat edelleen yhtenä vahvana ehdokkaana.Mukavaa viikkoa! :)

We got this teak armchair at an auction in the beginning of the summer. We'll get another one just like it in mid September and then they will be uphoalstered. Johanna Gullichsen's fabrics are a strong candidate, but we'll see. (The white leather armchairs we had in our living room were sold.) Have a nice week! :)

6 kommenttia:

 1. Kaunis ja varmasti vielä kauniimpi saatuaan uuden päällisen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin :) Nykyinen verhoilu on, paitsi huonokuntoinen, myös aika tunkkainen, varsinkin näiden meidän harmaiden seinien kanssa. Kohta alan valkkaamaan verhoilumatskuja oikein toden teolla! :)

   Poista
 2. Kaunis! Etsin entisöintikurssille jotain vastaavaa. Kaikki vastaan tulleet on olleet liian kalliita :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se! :) Entisöintikurssi kuulostaa kiinnostavalle! Millä budjetilla etsit?

   Poista
  2. Mun haaveiden täyttymys olisi Hjort av Ornäsin Trienna tuoli. Se taitaa jäädä kuitenkin haaveeksi...
   Haen paria teak-runkoista tuolia, joiden istuin-& selkänojan tyynyt on irralliset. Budjetti parille tuolille on tosi pieni n.150€. Voivat olla tosi huonokuntoisiakin kun osaan itse ropata ne kuntoon. Kaikki vinkit on tervetulleita :)

   Poista
  3. Nämä meidän olisivat melkein olleet budjetissa... Uskoisin, että jos poistuu pääkaupunkiseudulta, niin näitä voisi löytyä tosiaan edullisemmin kuin sieltä... Mutta tuuriahan nämä hommat vaativat! Toivottavasti löydät ja jos sattuu silmään kun kiertelen, niin voin tietty vinkata. :)

   Poista