keskiviikko 7. elokuuta 2013

Musta mökki

On meinannut unohtua laittaa tänne lopputulosta mökin ulkomaalauksesta. Eli tällainen siitä tuli:Ennen kuvia löytyy täältä.

Tykätään lopputuloksesta paljon, jotenkin kaiken tämän vihreyden keskellä tuo musta on vaan niin kaunis. Alemmassa kuvassa oleva hortensia on muuten aivan uskomaton, on kuulemma edellisen omistajan Mamman pihassa olevasta hortensiasta kasvatettu. Joka vuosi yhtä komeassa kunnossa, säistä riippumatta!Terassi maalattiin myös mustaksi ja räsymattokokoelma on mustalla pohjalla entistä ihanampi.

Lämpöisiä elokuun iltoja!Here are some after pics I almost forgot to post of the cottage's new colour. You can see the before pics here. The black seems to go better with everything - the nature's colours (green, green and then some more green..) as well as the old rag rugs. I wish you all some warm August nights!
7 kommenttia:

 1. Upea muutos! Sellainen piilopirtti, hyvällä tapaa :) Ystävä sanoi rakentavansa mustan talon, ihan piti miettiä miltä se näyttää. Juuri tällaisen vehreyden keskellä se tuntuu hyvältä! Meidän entisellä asuinalueella muiden värikkäiden talojen ja puuttomien pihojen luona sellaiset (2kpl) näytti tosi synkältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just piilopirttifiilis on se juttu! :D

   Tosiaan, tämän vihreyden kanssa passaa. Ja sitten mökkihän on todella pieni, noin 19 m2 (+ terassi + parvi), voihan olla, että kokokin vaikuttaa tuohon synkeys-efektiin. :)

   Poista
  2. Petralle vielä: Mä nielin katkeria kyyneliä kun siitä toisesta mustasta myytiin meidän nenän edestä meidän unelmien asunto. Mun mielestä koko kulmakunnan upein talo! Heh.

   Poista
 2. Oi miten tyylikäs!!! Tykkään. Ja tuo mattokuva on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis. :) Nuo matot ilahduttavat kyllä joka päivä!

   Poista
 3. Niiiiiin kiva! Ihan kuin mökki ennen olisi vähän pyydellyt anteeksi olemassaoloaan ja pienuuttaan ja nyt sai ryhtiliikkeen myötä hartiat suoriksi ja korkeutta lisää :D. Kannatti nähdä vaiva. Piha näyttää edelleenkin ihanalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kivasta kommentista! :) Ihan totta, mökki sai tosiaan jotenkin lisää luonnetta mustan värin myötä. Nyt väriin on jo niin tottunut, että tuntuu ihan oudolta katsoa tuota vanhaa kuvaa. :)

   Poista