maanantai 19. elokuuta 2013

Keltaista lasia kotona ja Sisustustoimisto Huoneen ARVONTA tulossa :)

Saimme ystäviltä myöhäisenä tuparilahjana keltaista taidelasia. Löysivät paikkansa helposti olohuoneesta.

Keltainen lasi on ollut toivelistallani jo useamman vuoden, mutta ei ollut tullut vastaan mitään superhyvää tilaisuutta. Nyt siis ystävät toteuttivat nämä toiveet. :)

Sijoittelu on hieman hasardi näin lapsiperheeseen, mutta ei tuosta ole mikään muukaan esine vielä kolissut alas, joten toivottavasti eivät nämäkään... (Ja voi että odotan, että saan viedä tuon alemman kuvan nojatuolin verhoiluun!!! Tuo vanha verhoilu ei natsaa meille ei sitten yhtään...)


Tämän päivän hieno juttu on, että sisustussuunnitteluyritykseni Sisustustoimisto Huone on nyt toiminut tasan puoli vuotta!! Kiitos kaikille ihanille asiakkaille, työ on ollut uskomattoman inspiroivaa ja palkitsevaa! Ja tervetuloa tietysti uudet asiakkaat. :) Tulossa muun muassa uutta ilmettä kotisivuille ja juhla-arvonta, joko tänne blogin puolelle tai sitten facebookiin, jonne oli juuri sopivasti tullut 100 tykkääjää! :)

Nyt kysynkin teiltä, millaisen palkinnon haluaisitte arvontaan? Olisiko mukavampi saada arpaonnen osuessa jokin sisustustuote vai sisustussuunnittelulahjakortti? Saa mielellään kertoa ehdotuksia! :)
Yellow glass art - a gift from friends. I've been wanting to get some for years, but now it's finally here. :) And guess what: it's the six month anniversary of my interior design company, Sisustustoimisto Huone!! I want to thank all my lovely customers, the work has been unbelievably inspiring and rewarding! And of course a warm welcome to all new customers. :) There will be some changes on my web site in the very near future and also a give away to celebrate this either on the company's facebook page (100 fans!!) or here. Now I'm asking you readers, if you'd prefer something concrete or maybe a present card of my interior design services...? I'd be happy to get some suggestions. :)


8 kommenttia:

 1. Sisustustuote ;) Esimerkiksi tuollainen Iittalan Nappula-kynttilänjalka messinkisenä on kiikarissa...

  T. Virpi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Virpi! :) Niin, sisustussuunnittelua itsekin taitava tuskin kaipaa suunnittelulahjakorttia... ;) Messinkinen Nappula on kyllä hieno!

   Poista
  2. ... tai no, kyllähän se ulkopuolisen näkökulma ja erilaiset visiot voi hyvin tulla suunnittelijallekin tarpeen. :) Joten perun yleistyksen. ;)

   Kiitti joka tapauksessa kommentista ja ehdotuksesta!

   Poista
 2. Moikka! Kelpaa myös sisustussuunnittelu apu. =) Minua ainakin pohdituttaa monikin aisa tulevassa kodissa ja pieni apu ei koskaan ole pahitteeksi. Tähän mennessä antamasi sisustusneuvonta on ollut todella tarpeellinen meille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi positiivisesta palautteesta!!! Teidän projektissanne on ollut ilo olla mukana. :)

   Ja kiitos myös mielipiteestä, arvontapalkinto/ palkkinnot ovat juuri nyt tiukan kehittelyn alla... ;)

   Poista
 3. Materialisti toivoo sisustustuotetta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja toiveesi on kuultu ja toteutumassa, arvontaan on tulossa sekä suunnittelulahjakortti että materiaa - ja materian laatukin on jo tiedossa! Homma pistetään käyntiin heti, kun kotisivujeni uusi, värikkäämpi ilme saadaan ebWorksin kanssa valmiiksi! :)

   Poista