keskiviikko 28. elokuuta 2013

BaklavaIhan jotain muuta etsiessäni jäin kiinni tähän valaisimeen. Olen nähnyt sen ennenkin, mutta nyt jumituin täysin. :) Kyseessä on Klaesson Koivisto Rune -kolmikon Baklava. Sain tästä päivän sisustusinspiroitumisen, jotenkin hirveän mielenkiintoinen valaisin!
Tuotetiedoissa kerrotaan, että valaisimen alaosa saa värin, kun se sytytetään. Onkohan siis niin, että kun se ei ole päällä, se on valkoinen?  Tämän haluaisin nähdä livenä! (Ja kotiuttaa hieman ihailla sitä...)


Kuva: Room21I was looking for something totally different, when I found myself stuck with Baklava lamp by Klaesson Koivisto Rune. This one I'd like to see "live". 

2 kommenttia:

 1. Ompa kaunis valaisin! Tuommoinen toisi muuten pelkistettyyn tilaan juur sopivan määrän pehmeyttä. Ihana!

  Mulla on menossa joku valaisin-kausi. Kun kaikista kuvista eka tsekkaan vaan valaisimet ja kiinnitän huomiota erilaisiin ratkaisuihin. Meillä on valaisinoperaatio ihan vaiheessa ja tarve olisi kova sillä pimeän tuloa ei kai voi estää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näinpä! Kiinnostaisi vaan nähdä tosiaan livenä, että onko yhtä kiva sitten ilman valoakin, kuin miltä näin kuvassa näyttää.

   Samoin valaisimet kiinnostavat nyt! Meille tosin tarvitaan enää työvaloja, ja yhtä huutis-löytöäni (tanskalainen vintage seinävalaisin) odottelen saapuvaksi lähipäivinä kotiin. :)

   Poista