sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Saana ja Olli meidän mökillä - tai no, tyynyt vaan...No niinhän siinä sitten kävi, että Busstopin alesta löytyi Saana ja Olli tyyny -30%. Ja olihan se vietävä kotiin, eli mökille, kun juuri olin Petralle kommenttiboksissa kirjoitellut, että miten kivasti tyynyt sopisivat tuon kasvitaulun kanssa. Ja olihan tuolle tyynylle saatava kaveri - se haettiin Koodin Pop Up Shopista. Juuri tuota samanlaista ei löytynyt Busstopin alesta enää toista, mutta muita jäi kyllä vielä jäljelle, vinks vinks vaan. :)


Ja onhan ne ihanat. :) Alkais varmaan nämä mökkisisustushankinnat olla tältä kesää plakkarissa... Mökki on muuten nyt ulkoa musta! Lopputulos on tosi mieleinen, mutta jostain syystä onnistuin ottamaan vain tärähtäneitä tai oudon valoisia kuvia. Uutta yritystä kehiin!

Kotisisustusrintamallakin tapahtuu, muun muassa olkkarin nahkaiset nojatuolit ovat myynnissä ja uudet (eli vanhat) huutokauppalöydöt odottavat toisenkin kotiutumista näyttelystä ja sitten verhoilua. Edelleen Johanna Gullichsenin kankaat kutkuttaisivat, mutta saapas nähdä!Ihanaa tulevaa viikkoa kaikille! :)Just having said that the old Linum cushions were "just fine" but that Saana ja Olli cushions would be perfect with the flea market find on the wall.... I found one on sale at Busstop. Of course it needed a friend and I got another one at Saana ja Olli Pop up Shop at Sisustuksen Koodi. Love them. :)

7 kommenttia:

 1. Kylläpäs näyttää hyvälle! Kivasti on uudistunut tämä näkymä maton ja tyynyjen myötä (edellisestä taulupostauksesta) :) Mä löysin meillekin kasvitauluja (pieniä ja "uusvanhoja" mutta kivoja), nyt pitäis vaan saada seinään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on tosiaan uudistunut koko pikku tupanen, osittain vähän yllättäen! :) Minnekäs teiän kasvitaulut tulee? Ja mullakin olis muuten kotona kehystettävää ja seinille laitettavaa...

   Poista
  2. Olevinaan tiesin mut en sittenkään. Ruokatilaan niitä sommittelin, mut kävis ne moneen muuhunkin paikkaan :)

   Poista
 2. Mäkin kelpuuttaisin noi meidän mökille. Kivalta näyttää mattokin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Joanna!

   Näinkin juuri sun ihania mökkikuvia, mutta en saanut kommentoitua - pitääkin mennä takaisin laittamaan ajatukset sanoiksi! :)

   Poista
 3. Oi, onpa ihanat! Tosiaan hyvin sopii teidän mökille, voisin kyllä ottaa taulun tyynyineen meillekkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne vaan joo... ja tuon käsittelemättömän hirren kanssa jotenkin erityisesti!

   Poista