tiistai 30. heinäkuuta 2013

Leikkimaja


Vierasmökkimme on ollut mökkiarjessa vähällä käytöllä. Ennen siellä oli verhoilla suojattu työkaluhylly, mutta se poistettiin tänä kesänä ja nyt loppukesästä hoksattiin vihdoin tehdä sinne lapsille leikkihuone. Tästä linkistä pääset kurkkaamaan, miltä vierasmaja näytti ennen. Nyt siis, pienillä muutoksilla, siitä tuli Leikkimaja.
En ole ennen, ihme kyllä, ostanut itselle washi-teippejä (suunnittelukohteeseeni niitä on kyllä laitettu lastenhuoneeseen ilmettä antamaan) ja kuten arvasinkin, niin hurahdin näihin täysin.


Teipeillä kiinnitettiin myös Pitsiviikoilta korjattu ilmainen korttisaldo (osa korteista on teippien pakkauksista...). Eläinkartta oli majassa jo ennestään.


Vanha Lundia-hylly on ollut meillä kotona varastossa ja saa nyt täyttyä lasten leluista, kirjoista ja peleistä.

Matotkin olivat jo majassa. Kirjava on Mummani tekemä ja sininen lapsuuden huoneestani. Tuoli löytyi SPR:n kirpparilta Raumalta.

Laveri on edelleen valmiina yövieraita varten.


Tästä viimeisestä kuvasta saa vähän ideaa majan koosta. On siis pieni. :) Maja saa vielä samaisen uuden mustan ulkovärin kuin mökkikin, kunhan ehtii.


Mukavaa viikkoa, huomenna taas aurinko paistaa! :)

This is our cottage guest room turned into the kids' playhouse. This is how it looked like before. Some small changes made with washi tape, free cards, old Lundia bookshelf from our home storage room and an old chair found at a flea market. The kids love it! Have a sunny week! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti