torstai 25. heinäkuuta 2013

Keittiön pienet piristeet


Ruokailutilassa ja keittiössä ei paljon muutoksia ole tapahtunut, mikä tarkoittaa, että olen niihin tyytyväinen. :) Mitä nyt tuo liitutaulun taide vaihtuu epäsäännöllisen säännöllisesti.Jotain kivaa pientä kuitenkin haettiin sinne Koodista, eli lisää Hayn keittiöpyyhkeitä sekä Lilla Bruketin astianpesuaine. Nuo pyyhkeet ovat ihaninta keittiöpyyhelaatua, mitä olen koskaan kokeillut! Ja neon-väriset piristeet kyllä iskevät myös.
Tiskiainepullo taas tarvittiin toivottomasti hajalle menneen Cult Designin täyttöpullon tilalle. On kaunis!

Ihanaa, lämmintä viikonloppua toivottelen! :)
Our kitchen/dining space has pretty much stayed the same - which means I'm happy with it. :) Some small new things arrived recently: more excellent Hay kitchen towels and Lilla Bruket dishwashing liquid. Love the neon in the towel and the bottle is just beautiful. Have a nice, warm weekend! :)

4 kommenttia:

 1. Hei, oon ehkä jo joskus kysynytkin mutta suloisesti unohtanut. Mitä teillä on noiden matalien seinien päällä? Siis tuo valkoinen levy?

  Eipä tuolla tosiaan tarvitse mitään fiksailla kun hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olet kysynyt, niin et varmaan ole saanut järjellistä vastausta. :) Nimittäin mä en muista!! Ne keksi siihen yksi talon rakennusmiehistä juuri siinä pahimmassa loppuhässäkässä... Jotain rautakauppatavaraa siis ja ilmeisesti mdf: ää. Pinta on aavistuksen kiiltävä.

   Mä en halunnut seinäkkeen päälle mitään massiivista tai ulokemaista, mutta jotain siihen piti laittaa, kun ei ollut hyvä sen lasituksen kanssa ilman mitään. Oon noihin ihan tyytyväinen.

   Poista
 2. Oi, onpa mukavan näköistä. Keittiössä ihanan seesteinen tunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kävit täällä, Maya ja kiitos kivasta kommentista! :)

   Poista