torstai 6. kesäkuuta 2013

Mökin maalausta
Mökin väritys ei ole missään välissä ollut ihan meille mieleinen - emme siis sitä ole valinneet. Hunaja on vanhan värin nimi. Nyt pinta alkoi olla uutta käsittelyä vaille, saamme vihdoin myös mökille uuden värin. Tässä before-kuva:

Viime vuonna menivät terassikalusteet kelonharmaiksi, mutta mökki halutaan vielä tummemmaksi, melkein hiilenmustaksi. Tässä ensimmäisen kerroksen jäljiltä yksi seinä, ikkunan karmit menevät myös samalla värillä, vaikka tuossa eivät olekaan.
Siinä onkin myös tiskipöytä in action, kuivatusvaihe meneillään... ;)
Miltäs uusi väri vaikuttaa?
We never really liked the cottage's colour (it was chosen by the previous owners). Now the surface needed some work and we finally get to have the colour we wanted - charcoal black. The first pic is "before" and the other two after one coat. In the pics you can also see the dishes drying out... ;)  So, the new colour, do you like it?14 kommenttia:

 1. Kaunis siitä tulee - sopii suomalaiseen metsään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Munkin mielestä tuo väritys "uppoaa" luontoon :)

   Poista
 2. Tulee varmasti hieno, olen nähnyt joitain kuvia mustista kesämökeistä ja tykkään paljon! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana uusi väri tulee mökille:). Aurinkoista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tulee aika suuri muodonmuutos mökille :) Aurinkoista viikonloppua sinnekin suuntaan! <3

   Poista
 4. Mä tiesin heti et siitä tulee tumma kun näin before-kuvan! Hyvä väri, vaikka vaiheessa vielä onkin. Ja ihanan pirteä tiskipöytä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tunnet makuni... Tiskipöytä on niin käyttis! Valmistui viime vuonna ja odottaa maalia päälleen sekin. :) Tuo Ikean vahakangas on mun mielestä tosi kiva.

   Poista
  2. Joo se vahakangas on huippu! Meillä on vastaavanlainen mutta vaaleansininen itse nikkaroidun lasten askartelupöydän päällä. Pöytälevy on valkoinen lastulevy joten niittasin vaan kankaan pöytälevyyn kiinni alapuolelta niittipyssyllä.

   Poista
  3. Meilläkin nuo oli ajateltu alunperin niitata, mutta ei sitten niitattukaan, kun pöytä talvehtii tuossa, mutta kankaat eivät... No, pysyvät paikallaan kun kamaa päällä. :)

   Poista
 5. Tulee varmasti hieno! Alku jo näyttää hyvältä :)

  Tiskipöytäkin ihastuttaa. Laittaisin just samanlaisen, jos olis se mökki ;) Samaa vahakangasta voisin kyllä ottaa nykyiseen keittiöön, kun ei nuo askartelut näköjään siirry mihinkään muualle vaikka kuinka yrittää... (Tai en mä tiiä kuka yrittää. Minä mielessäni, mutta just itse sotkin pöydän kuumaliimaan)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, niin meiänkin mielestä. :)

   Heh, "hyvä yritys"!! Ehkä siis vahakangasostoksille.. ;D

   Poista
 6. Kiva värisävy ja varmasti sulautuu tosi hienosti ympäröivään luontoonkin :) Ihanaa mökki-fiilistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Projekti etenee ja lopputulosta odotellessa...!

   Poista