sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Kasvitaulu kirpparilta

Etsiskelin "jotain" sohvan yläpuolelle seinälle. No se jokin tuli kirpparilla vastaan tällä viikolla, nimittäin tämä kasvitaulu, joka irtosi viidellä eurolla!

Kirpparilla mietimme, onko se liian kärsinyt, mutta kun se oli mitoiltaan niin sopivan oloinen, niin päätimme ottaa riskin ja siinä se nyt on.Minua ei haittaa reunojen rosoisuus, mieluummin näin, kuin uutena kaupasta. :)


p.s. Piipahdin Koodissa BEdesign + Saana ja Olli Pop up shopissa. Upeita tuotteita molemmilla ja miten ihanasti sopisivatkaan jälkimmäisen tyynyt tänne meidän mökille, mutta olin pihillä päällä... Saavat nämä ikivanhat, mutta hyväkuntoiset Linumin tyynyt täällä vielä pelittää...

I've been looking for "something" to put on this empty wall at our cottage. Well, this something found me at a flea market this week. Cost five euros. Has obviously had a life before coming here, but I don't mind. I prefer it this way to having bought it new.

4 kommenttia:

 1. Upea löytö!!! Kuluneisuus vaan komistaa sitä:) ihana on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On. :) Siellä kirpparilla kun sitä vielä pölyisenä lisäksi katseli, oli vähän siinä rajoilla, että onko jo liian maailmoja nähnyt, mutta tässä kontekstissa ei häiritse mua yhtään. :)

   Poista
 2. Tuosta löydöstä olisin onnellinen, ihana! Ja sopii paikalleen niin hienosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopii jopa yllättävän hyvin :) Varsinaisesti etsin siihen jotain taulua tai ehkä pientä ryijyä - en ole ehkä lähtökohtaisesti kauheastikaan kasvitaulujen fani, mutta tuo on hyvä tuossa!

   Poista