torstai 16. toukokuuta 2013

Yläkerran olkkarissa


Olen jo aiemminkin kuvannut meidän yläkerran olkkaria blogiin, mutta tässä olisi nyt niitä laajempia kuvakulmia. :) Yläkerran olkkari on siis enimmäkseen lasten käytössä oleva huone, jossa rakennellaan majoja, pelaillaan lautapelejä ja tietysti katsellaan telkkaria. :) Toimii myös vierashuoneena.Telkkarin takana nojailee vanhan kodin ruokailutilaan hankittu tapettitaulu, Florence Broadhurstin Egrets. Harmittaa edelleen, etten löytänyt sille näkyvämpää paikkaa tästä kodista.


Huone oli pitkään sellainen suutarin lapsilla ei ole kenkiä -tyyppinen ratkaisu, eli suunnittelu oli jäänyt oikein kunnolla retuperälle. Mutta erinäisten puolivahingossa meille tulleiden esineiden ansiosta siitä on tullut mielestäni kiva. Tauluseinä selkeästi odottaa vielä muodostumistaan tuohon liukuoven viereen, kuten alakuvasta näkyy...
Naapurista saatu vitriini on ehdottomasti yksi huoneen parhaita sattumia!Alunperin tilaan piti hankkia vuodesohva, mutta lopulta siihen jämähtivät nuo meillä jo olleet kaksi ylimääräistä runkopatjaa. Ne on helppo kääntää vieraille parisängyksi tarpeen vaatiessa.
Jokohan sitä huomenna pääsisi nauttimaan terassielämästä kesäflunssan jäljiltä? Koivuallergiakin vaivaa nyt oikein kunnolla...Lämpöistä loppuviikkoa kaikille!Some new pictures of our upstairs living room. This is where the kids play anc watch tv, but also where our over night guests stay. I'm beginning to be happy with the space. :)

4 kommenttia:

 1. Mä tykkään tästä huoneesta paljon. Mukavan kotoisa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Petra! Halusin siitä selvästi rennomman kuin varsinaisesta olkkarista ja sellainen siitä kyllä tuli. :)

   Poista
 2. Nyt näen nuo "ayahuasca" tyynyt oikeassa kontekstissaan. Hyvin näkyvät sopivan joukkoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt tuli tyynyjen nimikin sitten kunnolla muistiin! :D Ne on tosiaan tuonne kuin tilatut, miten osasitkin ne mulle lähettää!!

   Poista