maanantai 20. toukokuuta 2013

Liukuväritapettia Turuus


Liukuvärit tuntuvat olevan koko ajan enemmän tapetilla (hehheh), joten ajattelin jakaa tänne bloginkin puolelle kuvan juuri valmistuneesta suunnittelukohteestani. Suunnittelu tapahtui helmi-maaliskuussa ja nyt on ihan valmista!Asiakkaat toivoivat väriä ja pinkki värivalinta lähti heillä olevasta taulusta. Kotimatkalla ensimmäiseltä vierailultani kohteessa minulle tuli visio tästä tapetista ja vintage-senkistä sen edessä ja siitä se suunnittelu sitten lähti. :)

Kyseessä on muuten pikkulapsiperhe ja kuvan senkki, sekä Varpusen ja Fermin säkit toimivat lelusäilytyksenä. Suuri 200x300 cm kokoinen villamatto taas toimii tasaisena alustana leikeille ja Innojokin Zio-valaisin tuo tasaista, mutta häikäisemätöntä valoa.

Olohuoneen korkeasta puolesta sekä ruokailutilasta löytyy kuvia, samoin kuin muutakin juttua kohteesta, osoitteessa www.sisustustoimistohuone.fi/referenssit. Sieltä löytyy uutena nyt yleisön pyynnöstä myös "ennen"-kuvia muistakin kohteista. :)Mukavaa alkanutta viikkoa!


I keep forgetting to translate... This is a picture of a home I designed, with the super trendy Saraille wallpaper by Designers' Guild. More pics of this home and also now "before" pictures, you can find on my interior design company's website at www.sisustustoimistohuone.fi/referenssit

12 kommenttia:

 1. Oi kun kiva lopputulos! Hienosti onnistuit suunnittelussa, onnittelut :)

  Mä oon jotenkin mieltänyt ton Fermin säkin paljon pienemmäksi, lähinnä tuon Varpusen säkin kokoiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna, lämmittää mieltä tuo sun kommentti!

   Fermin säkkiä on kahta kokoa, tuo on se suurempi, kun taas sitten Varpusen säkistä on tuossa mielestäni joku midi-koko. :D

   Poista
 2. No hienohan siitä tuli, tosi viihtyisän ja kauniin näköistä! Aikamoinen muutos entiseen, well done! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Petra!! Tyytyväinen olen minäkin lopputulokseen! :)

   Poista
 3. Tosi kaunis kokonaisuus! Olen haaveillut liukuväriseinästä tyttöni huoneeseen ja nyt tuli himo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ella! :) Tuo tapetti on kyllä ihan mieletön!

   Poista
 4. Todella taitavasti suunniteltu. Ihailen aina suuresti, kun joku osaa käyttää värejä. Erityisesti tykästyin tähän tunnelmaan, uuden ja vanhan kohtaamisesta sekä selkeästä kokonaisuudesta. HYVÄ LIISA!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos JuttaEmilia!!! Tulipa hyvä mieli tästä kommentista. :)

   Värien käyttö oli asiakkaiden toive ja tätä olikin sen takia tosi hauskaa suunnitella. :) Rakastan sisustussuunnittelua juuri sen takia, kun pääsee tekemään niin erilaisia juttuja. Oikeasti tykkään jopa enemmän sisustaa muille kuin itselle, niin hullulta kuin se kuulostaakin! :)

   Poista
 5. Hei, löysin juuri blogisi ja ihastuin täysin tähän muutoskohteeseen. Meillä suunnitellaan rakennusprojektin aloittamista ja tytön toive on pinkki huone. Mistä noin upeaa tapettia saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Saija, kiva kun löysit tänne ja kiitos aivan ihanasta kommentista! :) Tapetti on Sisustusliike Teatterista Turusta (myös verkkokauppa heillä, www.sisustusliiketeatteri.fi) ja on siis Designers' Guild merkin Saraille, sävy Fuchsia. :) Onnea alkavaan rakennusprojektiin!

   Poista